steak - a finom és gyors vacsora
Következő alkalmak:
- IDŐPONT: Kialakítás alatt vagy baráti társaságoknak minimum 6 fővel
- HELYSZÍN: Villeroy/SANKO Konyha / 1133 Budapest, Váci út 112.
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!
A workshop vezetője, oktatója
Szabó Orsolya séf, főzőiskolánk csapatépítő programjainak vezetője és a Sópehely blog háziasszonya
Információ, érdeklődés
magnoliakmuhelye@gmail.com Jávor Hajnalka
A workshop ára
23.500 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5.000 Ft
Gyere el hozzánk és kezdj bele bátran! Süss egy finom steaket otthon!
A STEAK sütése igazi művészet! Házi szakácsok is elkészíthetik kedvenc STEAK fogásukat, ha tudják melyik a jó minőségű marhahús, a marha melyik részéből milyen steak készíthető és ismert az a néhány fontos lépést tartalmazó technológia, amivel tökéletes lesz a sült.
Apró finomságok, figyelem a hőfokokra, a pihentetési időre és az ízesítésre. Mindössze ennyi, de akkor profi szakácsok miért kísérleteznek a STEAK elkészítésével éveken át?
Mert mindig lehet jobban!
A STEAK workshop a kóstolásról szól, és a tudás és tapasztalás megosztásáról.
Hisszük, hogy bárki el tudja készíteni a maga tökéletes STEAK-jét!
Végül, ne feledjük, hogy a steak sütése egyéni ízlés dolga, ha az alapokat ismerjük, bátran kísérletezzünk különböző fűszerezésekkel és sütési időkkel, hogy megtaláljuk a saját tökéletes STEAK-ünket
A következő fogásokat készítjük el 2 fős kis csapatokban, maximum 8 fő résztvevővel.
- Mustáros, petrezselymes marhanyak
- Klasszikus mignon zöldbors mártással
- Rib eye fokhagymával, rozmaringgal
Ráadásként – köret: - Hasselbach burgonya
A worskhop menete:
Szabó Orsi a séfünk köszönti a résztvevőket. Elkezdődik egy kis beszélgetés az alapokról: alapanyagok, fűszerek, steak sütés módjai.
Az alapanyagok felkészítve várják a résztvevőket az egyes főzőegységekben és megkezdődik a fogások elkészítése Orsi vezetésével.
A program egy közös vacsorával zárul.