Marhahús STEAK kalandok WORKSHOP

steak - a finom és gyors vacsora

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

A workshop vezetője, oktatója

Szabó Orsolya séf, főzőiskolánk csapatépítő programjainak vezetője és a Sópehely blog háziasszonya

A workshop ára

23.500 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5.000 Ft

Gyere el hozzánk és kezdj bele bátran! Süss egy finom steaket otthon!

A STEAK sütése igazi művészet!  Házi szakácsok is elkészíthetik kedvenc STEAK fogásukat, ha tudják melyik a jó minőségű marhahús, a marha melyik részéből milyen steak készíthető és ismert az a néhány fontos lépést tartalmazó technológia, amivel tökéletes lesz a sült.
Apró finomságok, figyelem a hőfokokra, a pihentetési időre és az ízesítésre. Mindössze ennyi, de akkor profi szakácsok miért kísérleteznek a STEAK elkészítésével éveken át?

Mert mindig lehet jobban!

A STEAK workshop a kóstolásról szól, és a tudás és tapasztalás megosztásáról.

Hisszük, hogy bárki el tudja készíteni a maga tökéletes STEAK-jét!   

Végül, ne feledjük, hogy a steak sütése egyéni ízlés dolga, ha az alapokat ismerjük, bátran kísérletezzünk különböző fűszerezésekkel és sütési időkkel, hogy megtaláljuk a saját tökéletes STEAK-ünket

A következő fogásokat készítjük el 2 fős kis csapatokban, maximum 8 fő résztvevővel. 

  • Mustáros, petrezselymes marhanyak 
  • Klasszikus mignon zöldbors mártással 
  • Rib eye fokhagymával, rozmaringgal
    Ráadásként – köret: 
  • Hasselbach burgonya 

A worskhop menete: 
Szabó Orsi a séfünk köszönti a résztvevőket. Elkezdődik egy kis beszélgetés az alapokról: alapanyagok, fűszerek, steak sütés módjai. 
Az alapanyagok felkészítve várják a résztvevőket az egyes főzőegységekben és megkezdődik a fogások elkészítése Orsi vezetésével. 

A program egy közös vacsorával zárul.