Ajándékozz magnóliát!

Az ajándékozásnak rengeteg formája van. Egymás kölcsönös megajándékozása mellett, létezik az úgynevezett protokoll ajándék fogalma is. Ezzel az üzletfelek lepik meg egymást, egy-egy hivatalos látogatás alkalmával. A céges ajándékoknak is nagy szerepük van.

A főnök ezzel kifejezheti háláját a jól végzett munka iránt. Ugyanakkor ez motiválást is jelent a dolgozóknak, hogy jobban teljesítsenek. A kereskedelemben is jól ismert az ajándékozás fogalma. A kereskedők apró figyelmességgel kedveskednek a hűséges vásárlóknak. Ezt a multik is átvették és különböző ajándéktárgyakat csatolnak egy-egy termék mellé, ezzel buzdítják vásárlásra a vevőket.

Így legyen az főnök, munkatárs, barát vagy barátnő Nálunk megtalálhatod a megfelelő ajándékot számára.

Hogyan igényelj ajándékkártyát?

Minden workshopunk leírása után találsz egy „Ajándékkártya igénylés” gombot. à Igénylés menete:

  1. „Ajándékkártya igénylése” gomb/formula kitöltése.
  2. 48 órán belül e-mailen keresztül kapsz egy díjbekérőt, amivel online lehetőséged nyílik kifizetni a választott workshop díját.
  3. Majd végül, egy ONLINE ajándékkártyát küldünk számodra, mely kinyomtatva készen várja, hogy a gazdája kezébe kerüljön.

Beváltás menet:

Minden instrukció megtalálható a kártyán. A kártya 6 hónapig érvényes. Igény esetén egyszeri alkalommal, írásban (e-mailen) történt kérés alapján meghosszabbítjuk (LEJÁRTA ELŐTT)!

Lemondási és jelentkezési feltételeinket itt találod!