Ajándékozz magnóliát!

Az ajándékozásnak rengeteg formája van. Egymás kölcsönös megajándékozása mellett, létezik az úgynevezett protokoll ajándék fogalma is. Ezzel az üzletfelek lepik meg egymást, egy-egy hivatalos látogatás alkalmával. A céges ajándékoknak is nagy szerepük van.

A főnök ezzel kifejezheti háláját a jól végzett munka iránt. Ugyanakkor ez motiválást is jelent a dolgozóknak, hogy jobban teljesítsenek. A kereskedelemben is jól ismert az ajándékozás fogalma. A kereskedők apró figyelmességgel kedveskednek a hűséges vásárlóknak. Ezt a multik is átvették és különböző ajándéktárgyakat csatolnak egy-egy termék mellé, ezzel buzdítják vásárlásra a vevőket.

Így legyen az főnök, munkatárs, barát vagy barátnő Nálunk megtalálhatod a megfelelő ajándékot számára.

Hogyan igényelj ajándékkártyát?

Minden workshopunk leírása után találsz egy „Ajándékkártya igénylés” gombot. –> Igénylés menete:

  1. „Ajándékkártya igénylése” gomb/formula kitöltése.
  2. 48 órán belül e-mailen keresztül kapsz egy díjbekérőt, amivel online lehetőséged nyílik kifizetni a választott workshop díját.
  3. A befizetést követően 24 órán belül küldjük ki ONLINE AJÁNDÉKKÁRTYÁDAT. Egy gyors nyomtatás, csomagolás és jöhet az ÖRÖM!!! 

Beváltás menet:

Minden instrukció megtalálható a kártyán. A kártya 6 hónapig érvényes. Igény esetén egyszeri alkalommal, írásban (e-mailen) történt kérés alapján meghosszabbítjuk (LEJÁRTA ELŐTT) maximum 30 nappal!

Lemondási és jelentkezési feltételeinket itt találod!

 

velünk tartasz?

Jelentkezz most ELŐLEG fizetés NÉLKÜL! 

Végső döntést csak akkor kell hozz, ha pontos időpontot küldünk a részedre. 
Ez mikor lesz? Bízunk benne mielőbb! 

Addig is vigyázz magadra és tarts velünk!