Ajándékozz magnóliát!

 

Furcsa idők vannak és magunk sem tudjuk mi hogyan alakul a közeljövőben. A KARÁCSONY azonban nem marad el! 

1., Ha meg akarod adni a választás örömét, akkor ajánljuk Neked az AJÁNDÉKKÁRTYÁNKAT értékben. Bármilyen összeget választhatsz! Az ajándékozott 2021.december 31.-ig be tudja váltani bármelyik az általa kiválasztott programra. 

2., Ha már egy ideje biztosan tudod, hogy Ő nagyon szeretne eljönni EGY BIZONYOS worskhopra, akkor az igénylésnél add meg nekünk a program nevét és úgy készítjük el a kártyát, hogy az ajándékozott neve mellet, a régóta kiszemelt workshop nevét is feltüntetjük. a., Ha az időpontot szabadon hagyjuk, akkor az ajándékozott a számára megfelelőt oldalunkon majd kiválasztja és regisztrál. b., Ha biztosra akarsz menni, akkor az igénylésnél jelezd nekünk és válaszd kis TE az időpontot, amely szintén felkerül a kártyára. A kártya érvényességi ideje: 2021.december 31. 

Hogyan igényelj ajándékkártyát?

Minden workshopunk leírása után találsz egy „Ajándékkártya igénylés” gombot. –> Igénylés menete:

  1. „Ajándékkártya igénylése” gomb/formula kitöltése.
  2. Kb.24 órán belül e-mailen keresztül kapsz egy díjbekérőt, amivel online lehetőséged nyílik kifizetni a választott workshop díját. 
  3. A befizetést követően 24 órán belül küldjük ki ONLINE AJÁNDÉKKÁRTYÁDAT. Egy gyors nyomtatás, csomagolás és jöhet az ÖRÖM!!! 

Beváltás menet:

Minden instrukció megtalálható a kártyán. Igény esetén egyszeri alkalommal, írásban (e-mailen) történt kérés alapján meghosszabbítjuk (LEJÁRTA ELŐTT) maximum 30 nappal!

Lemondási és jelentkezési feltételeinket itt találod!