JELENTKEZÉS MENETE, FIZETÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEINK

FIGYELEM!
A PROGRAMOK, WORKSHOPOK, TANFOLYAMOK IDŐPONTJÁT, HELYSZÍNÉT ILLETŐEN A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENTARTJUK.

Elérhetőségünk: Jávor Hajnalka +36 30 552 1971

Székhely: 1039 Budapest, Kolozsvári utca 11.

Cégadatok: Magnóliák Műhelye Kft. Adószámunk: 23512430-1-41

Programok helyszínei és a jelentkezési határidő: több helyszín lehetséges, minden esetben a program leírásában jelezzük!

JELENTKEZÉS MENETE, FELTÉTELE:

 1. A jelentkezés minden esetben írásban történik.
 2. A regisztrációhoz előleg befizetése szükséges minden esetben, általában 50%. Ettől eltérő esetben a tanfolyam leírásánál rendelkezés található.
 3. Az előleg befizetéséhez ELEKTRONIKUS SZÁMLÁT küldünk, melynek kiállításához szükségünk van a résztvevőtől SZÁMLÁZÁSI címre!
 4. Amikor az előleg befizetése a számlán feltüntetett határidőre megtörténik, a regisztráció véglegessé válik.
 5. A fennmaradó összeg kifizetése a helyszínen a tanfolyam/ workshop napján készpénzben történik!

Ajándék utalvány

 1. Ajándék utalvány vásárlása lehetséges tanfolyamokra illetve tetszőleges összegre is. Ez utóbbinál csak a végleges regisztráció esetén tudjuk visszaigazolni a részvételi lehetőséget.
 2. Az utalvány kifizetése átutalással történik SZÁMLA alapján, mely kiállításához számlázási címre van szükség!
 3. Az AJÁNDÉK utalvány felhasználási ideje a vásárlástól számított maximum 3 hónap!
 4. Az utalvány NÉVRE szól, így kérjük az ajándékozott nevét megadni.
 5. Az ajándék utalvány KÉSZPÉNZRE nem váltható!

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

 • A program előtt 2 héttel a tanfolyam/ workshop részvételi díjának 50%-át tudjuk visszautalni.
 • A program előtt 1 héttel a tanfolyam/ workshop 25%-át tudjuk visszautalni.
 • 1 héten belül nem tudjuk a részvételi díjat visszautalni! ( Hiszen sajnos az előre megváltott színházjegyet sem veszik vissza még sajnos BETEGSÉG esetében sem. A workshopok kis létszámban kerülnek megrendezésre, így az utolsó pillanatban történt lemondást másképpen kezelni nem áll módunkban! ) 
 • Ha már mindenképpen lemondással kell hogy éljen a résztvevő: akkor javasoljuk, hogy egy másik időpontra módosítani a részvételt, de ezt a worskhop elött utoljára maximum 7 nappal lehet módosítani. 
 • A lemondás költségei akkor mérsékelhetőek, ha a résztvevő talál maga helyett egy másik résztvevőt VAGY a Magnóliák Műhelye ismét weboldalán, közösségi oldalain meghírdeti a felszabadult helyet és talál rá jelentkezőt! 
 • A Magnóliák Műhelye fenntartja a változtatás jogát: lemondásra, időpont átszervezésére. Indok lehet: túl nagyszámú visszamondás, egyéb a helyszín részéről történt változtatás. A Magnóliák Műhelye Kft. vállalja, hogy ezt legkésőbb a worskhop napja előtt 3 munkanappal teszi meg. 

FIGYELEM!
Ha 2 héten belül kéred ezt a módosítást, akkor az adminisztrációs díj 5.000 Ft + anyagköltség, amely a meghiúsult programon felmerül!

EGYÉB kitétel: Bármilyen tanfolyamot/workshopot egyéb Magnóliák Műhelye kft. által szervezett programot maximum 4 hónapig lehet átregisztrálni a
fenti feltételekkel.
Utána a befizetett összeget nem áll módunkba visszafizetni. Egy eset lehet kivétel, ha 4 hónapon belül nem tud a Magnóliák Műhelye Kft. ismételt időpontot ugyanezen programra biztosítani.