Covid tájékoztató

Magnóliák Műhelye ősszel

Frissítés: 2020.szeptember 03. 

1., Folyamatosan figyelem a hivatalos tájékoztatást.

2., Szabadidős programjaink/workshopjaink beltéren kerülnek megrendezésre. 

3., Maszk használat: mi magunk nem szeretnénk kötelezővé tenni.  Az a tapasztalatunk, hogy van, aki betartja van aki nem. Ha TE megadat védeni szeretnéd, javasoljuk, hogy rendelkezz olyan maszkkal, amely a külső levegőt számodra megszűri és bátran használd. Ez a TE döntésed! 

4., FONTOS! Mi igyekezni fogunk a programok során lehetőség szerint a távolság betartását részetekre biztosítani. 

5., Kézfertőtlenítőt fogunk biztosítani minden programunk során!

A jelentkezési díjról és a részvételtől való elállásról:

1., Aktív jelentkezéssel rendelkezel és a hírek alapján le kell mondanom a programot, akkor 2-3 későbbi időpontot azonnal fel fogok ajánlani, melyre jelezheted az átregisztrálási szándékot. Tavasszal ez így zajlott, nyáron 95%-a március/április/május workshop résztvevőknek velünk tartott! Ezt nagyon köszönöm – így szeretnék eljárni most ősszel is, ha szükséges! 
2., Elállási szándék: kérünk Benneteket a lemondási feltételek alapján tegyétek meg! Korábban 14 naptári nap volt a kötelezettség nélküli lemondás terminusa, ezt most 10 napra csökkentettem. Workshop előtti napokban továbbra sincsen lehetőség a lemondásra, csak a feltételekben foglaltak alapján, hiszen mások részvételi lehetőségét is elveszed az utolsó pillanatban! Kis létszámú csoportokban dolgozunk együtt.
 
Megértéseteket nagyon köszönöm és bízom benne, hogy együtt ezzel a problémával közösen “megbírkózunk” és közben azért jól érezzük magunkat közös alkotással! 

Üdvözlettel:  Jávor Hajnalka / Műhelygazda 

Jelentkezz Workshopjainkra

Egy Műhely – ahol minden megtörténhet, amire talán nem is gondolsz, hogy hiányzik az életedből. Rengeteg különböző workshop közül válogathatsz.