Covid tájékoztató

Magnóliák Műhelye ősszel és télen

Frissítés: 2020.november 15. 

WORKSHOPJAINK A SZIGORÍTÁSOK MIATT SZÜNETELNEK. Bízunk benne 2020.december második felében azért még lesz módunk újabb időpontokat kiírni, de meg kell várjuk a hivatalos szabályozásokat. Az oldalon most 2021. januárjára vannak időpontok, melyre lehetséges a jelentkezés. 

1., Szabadidős programjaink/workshopjaink beltéren kerülnek megrendezésre. 

2., Maszk használata a workshopon kötelező. Résztvevő számunk programonként változó, maximum 8 fő + a személyzet. 

Az a tapasztalatunk, hogy van, aki betartja van aki nem. Ha TE megadat védeni szeretnéd, javasoljuk, hogy rendelkezz olyan maszkkal, amely a külső levegőt számodra megszűri és bátran használd! Ez a TE döntésed! 

3., FONTOS! Mi igyekezni fogunk a programok során lehetőség szerint a távolság betartását részetekre biztosítani. 

4., Kézfertőtlenítőt fogunk biztosítani minden programunk során!

5., FONTOS! Mindenkit arra szeretnék kérni: ha kicsit is tart a járványtól, ezek a workshopjaink várhatóan a tavasz folyamán is megrendezésre kerülnek. Bármilyen kétely esetén várunk szeretettel, ha Te magad nagyobb biztonságban érzed magad tavasszal, de ebben kérjük a JELENTKEZÉS ELŐTT hozz döntést! A jelentkezés után a lemondás esetében kérjük a feltételeinket nézd meg! 

 

A jelentkezési díjról és a részvételtől való elállásról:

1., Aktív jelentkezéssel rendelkezel és a hírek alapján ( azaz hivatalos közlönyben megjelent tiltás esetében)  le kell mondanom a programot, akkor 2-3 későbbi időpontot azonnal fel fogok ajánlani, melyre jelezheted az átregisztrálási szándékot. Tavasszal ez így zajlott, nyáron 95%-a március/április/május workshop résztvevőknek velünk tartott! Ezt nagyon köszönöm – így szeretnék eljárni most ősszel/télen is, ha szükséges! 
2., Elállási szándék: kérünk Benneteket a lemondási feltételek alapján tegyétek meg! Korábban 14 naptári nap volt a kötelezettség nélküli lemondás terminusa, ezt most 10 napra csökkentettem. Workshop előtti napokban továbbra sincsen lehetőség a lemondásra, csak a feltételekben foglaltak alapján, hiszen mások részvételi lehetőségét is elveszed az utolsó pillanatban! Kis létszámú csoportokban dolgozunk együtt.
 
Megértéseteket nagyon köszönöm és bízom benne, hogy együtt ezzel a problémával közösen “megbírkózunk” és közben azért jól érezzük magunkat közös alkotással! 

Üdvözlettel:  Jávor Hajnalka / Műhelygazda 

Jelentkezz Workshopjainkra

Egy Műhely – ahol minden megtörténhet, amire talán nem is gondolsz, hogy hiányzik az életedből. Rengeteg különböző workshop közül válogathatsz.