Olasz tészta készítő workshop

Olasz tészta főzőest

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

A workshop vezetője, oktatója

Szabó Orsolya A csapatépítő főzések séfje és a Sópehely blog vezetője

A workshop ára

18.000 Ft/ fő Előleg a regisztrációhoz: 

5000 Ft / fő

TRADiCIONÁLIS olasz menüsor Orsival a séfünkkel

Vegyünk egy jó minőségű lisztet és gyúrjunk! Ebből az apró teendőből mi jön ki? Sok-sok finom tészta étel. 
Mi ez a nagy „hype” a tészta körül? Miért költünk vagyonokat a tésztás gyorséttermekben vagy éppen egy tésztákra specializálódott speciális éttermekben? Mert amilyen egyszerű alapanyagokból készül annyira sokszínűen elkészíthető. Sajátítsd el nálunk az alapokat! 

A főzőesten kiváló alapanyagokkal dolgozunk és MINDENT házilag készítünk el, mint az olasz MAMMA-k:
1., GNOCCI lepirítva autentikusan pikáns paradicsomos szósszal   
2., RAVIOLI riccotával és parajjal töltve barnított zsályás vajjal   
3., TAGLIETTE  házi tészta szarvasgombás olajjal, fokhagymával és friss petrezselyemmel 

Maximum létszám: 8-10 fő. Két-három fős csapatokban történik a fogások elkészítése. 

A főzőest kiegészítő információi: 
1.,Receptek: előre kiküldésre kerül a résztvevők számára.
2.,Alapanyagok: felkészítve várják a résztvevőket. Bevásárló listát/tippeket mellékelünk a receptek mellé.
3.,Négy főzőállomáson kettesével történik a főzés a Séf Orsi felügyeletével és támogatásával 
4., Érdekességek az olasz konyháról 

FONTOS! Az elkészült ételeket elfogyaszthatjuk közösen, illetve ami marad azt elvihetitek másnapra. Nagy segítség a számunkra, ha kisebb műanyag dobozokkal készültök. Ha nem az sem baj, természetesen a konyhában készülünk rá, csak óvjuk a természetet apró praktikus dolgokka