Olasz tészta főzőest
Következő alkalmak:
- IDŐPONT: 2024.április 26. péntek 18.00-21.00
- HELYSZÍN: VILBO konyhastúdió - Villeroy Konyha, 1133 Budapest, Váci út 112. utcai bejárat
- IDŐPONT: 2024.május 11. szombat 10.00-13.00
- HELYSZÍN: VILBO konyhastúdió - Villeroy Konyha, 1133 Budapest, Váci út 112. utcai bejárat
- IDŐPONT: 2024.június 08. szombat 10.00-13.00
- HELYSZÍN: VILBO konyhastúdió - Villeroy Konyha, 1133 Budapest, Váci út 112. utcai bejárat
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!
workshop rendszeresség:
Havonta
A workshop vezetője, oktatója
Szabó Orsolya A csapatépítő főzések séfje és a Sópehely blog vezetője
Információ, érdeklődés
magnoliakmuhelye@gmail.com Jávor Hajnalka
TRADiCIONÁLIS olasz menüsor Orsival a séfünkkel
Vegyünk egy jó minőségű lisztet és gyúrjunk! Ebből az apró teendőből mi jön ki? Sok-sok finom tészta étel.
Mi ez a nagy „hype” a tészta körül? Miért költünk vagyonokat a tésztás gyorséttermekben vagy éppen egy tésztákra specializálódott speciális éttermekben? Mert amilyen egyszerű alapanyagokból készül annyira sokszínűen elkészíthető. Sajátítsd el nálunk az alapokat!
A főzőesten kiváló alapanyagokkal dolgozunk és MINDENT házilag készítünk el, mint az olasz MAMMA-k:
1., GNOCCI lepirítva autentikusan pikáns paradicsomos szósszal
2., RAVIOLI riccotával és parajjal töltve barnított zsályás vajjal
3., TAGLIETTE házi tészta szarvasgombás olajjal, fokhagymával és friss petrezselyemmel
Maximum létszám: 8-10 fő. Két-három fős csapatokban történik a fogások elkészítése.
A főzőest kiegészítő információi:
1.,Receptek: előre kiküldésre kerül a résztvevők számára.
2.,Alapanyagok: felkészítve várják a résztvevőket. Bevásárló listát/tippeket mellékelünk a receptek mellé.
3.,Négy főzőállomáson kettesével történik a főzés a Séf Orsi felügyeletével és támogatásával
4., Érdekességek az olasz konyháról
FONTOS! Az elkészült ételeket elfogyaszthatjuk közösen, illetve ami marad azt elvihetitek másnapra. Nagy segítség a számunkra, ha kisebb műanyag dobozokkal készültök. Ha nem az sem baj, természetesen a konyhában készülünk rá, csak óvjuk a természetet apró praktikus dolgokka