ha fermentálás akkor a koreai kimchi
Következő alkalmak:
- IDŐPONT: 2024.június 04. Kedd 18.00-21.00
- HELYSZÍN: VILBO konyhastúdió - Villeroy Konyha, 1133 Budapest, Váci út 112. utcai bejárat
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!
workshop rendszeresség:
Havonta
A workshop vezetője, oktatója
Szlávy Ági Séf
Információ, érdeklődés
magnoliakmuhelye@gmail.com Jávor Hajnalka
egyre népszerűbb és szép csöndben kúszik be az európai fúziós fogásokba. Tanuljuk meg az alapjait közösen!
Ha Te is kíváncsi vagy arra, hogy hogyan készíthetsz otthon ízletes és tápláló KIMCHIT, akkor jó helyen jársz!
A kimchi nemcsak koreai kulináris kincs, hanem gazdag probiotikumokban és vitaminokban is. Az elkészítése nem nehéz, de a fermentálás művészetét alap fokon érdemes elsajátítani ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Ezen a workshopon megtanuljuk a kimchi fűszerezést, alapanyagait, a fermentálás alapjait úgy, hogy a későbbiekben saját otthoni fogásaid kíséreteként kínálhasd ezeket a friss és pikáns ízeket, mint különlegességeket.Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel velünk a kimchi világát egyszerűen és élvezettel!
A workshopon kiváló alapanyagokkal dolgozunk és MINDENT házilag készítünk el, íme a kimchi variációk, melyeket elsajátíthatsz:
1., Baechu – klasszikus kimchi
2., Pa kimchi – újhagyma kimchi
3., Kkakdugi – Retek kimchi
4., OI sobagi – Fermentált koreai uborka
Maximum létszám: 8-10 fő. Két-három fős csapatokban történik a fogások elkészítése.
Kiegészítő információi:
1.,Receptek: előre kiküldésre kerül a résztvevők számára.
2.,Alapanyagok: felkészítve várják a résztvevőket. Bevásárló listát/tippeket mellékelünk a receptek mellé.
3.,Szlávy Ági séf segítségével készülnek az egyes kimchi variációk.
4., Érdekességek és inspirációk, fermentálási alapok, melyet később otthoni főzéseid során is hasznosíthatsz.
Az elkészült kimchiket mindenki egy -egy általunk biztosított üvegben vihetik haza a résztvevők.