Kézműves bonbon és táblás csoki workshop
Következő alkalmak:
- IDŐPONT: 2024.május 04.. szombat 10.00-13.00 UTOLSÓ ALKALOM a nyári leállás előtt!
- HELYSZÍN: Magnóliák Konyha_SANKO Villeroy&Boch bemutató terem és főzősuli | 1133 Budapest, Váci út 112.
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!
A workshop vezetője, oktatója
Háfra Katalin
BOLKA bonbon tulajdonosa
Workshop létszám
Minimum 8 fő maximum 12 fő.
Információ, érdeklődés
magnoliakmuhelye@gmail.com Jávor Hajnalka
A workshop ára
17.800 forint
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft
BONBON készítés pontosan úgy, ahogy te is otthon el fogod készíteni!
A csokoládé bonbon készítése viszonylag egyszerű, de varázslatos folyamat. Sok múlik a jó alapanyagon, a technológia megértésén és a töltelék különleges ízén. Alapanyagokról mesél nekünk Háfra Kati / Bolka bonbon és elkalauzol bennünket a workshop során az Ő világába. A bonbon készítés módszere mind a műhelyben mind itthon ugyanaz. Tanuljuk meg közösen és legyen része a jó minőségű csokoládé a mindennapjainknak. Ha fogyasztunk azt csak magas minőségben tegyük!
FONTOS! Ez a workshop június/július/augusztus hónapokban szünetel.
CÉLUNK: egy olyan technológiát mutatunk be a résztvevőknek, melyet otthon is könnyedén reprodukálni tudnak. Ha szívesen készítesz minél több dolgot TE magad, akkor „háziasítsd” a csokidat is! 🙂
Mit jelent ez? Nem mindenkinek van gránitlapja, sem csoki temperálója. Nézzük meg, akkor hogyan is dolgozzunk úgy, hogy kiváló minőségű bonbonokat készíthessünk.
A workshop menete:
- Csokoládé elmélet. Honnan ismered meg a kiváló csokoládét? Milyen eszközök kellenek egy otthoni csokoládé bonbon készítéshez. Erről a bonbon készítés közben folyamatosan beszélgetünk.
- Csokoládé temperálása
- Csokoládé burkok elkészítése
- Különleges töltelékekkel a TÖLTÉS elsajátítása pl.tonkababos, sós-karamell, stb. ( 3 féle)
- A csokoládé bonbonok elkészítése.
- Táblás snack elkészítése
- Díszítés
- Csomagolás