Kézműves bonbon és táblás csoki workshop

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

A workshop vezetője, oktatója

Háfra Katalin
BOLKA bonbon tulajdonosa

Workshop létszám

Minimum 8 fő maximum 12 fő.

A workshop ára

17.800 forint
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

BONBON készítés pontosan úgy, ahogy te is otthon el fogod készíteni!

A csokoládé bonbon készítése viszonylag egyszerű, de varázslatos folyamat. Sok múlik a jó alapanyagon, a technológia megértésén és a töltelék különleges ízén. Alapanyagokról mesél nekünk Háfra Kati / Bolka bonbon és elkalauzol bennünket a workshop során az Ő világába. A bonbon készítés módszere mind a műhelyben mind itthon ugyanaz. Tanuljuk meg közösen és legyen része a jó minőségű csokoládé a mindennapjainknak. Ha fogyasztunk azt csak magas minőségben tegyük!

FONTOS! Ez a workshop június/július/augusztus hónapokban szünetel. 

CÉLUNK: egy olyan technológiát mutatunk be a résztvevőknek, melyet otthon is könnyedén reprodukálni tudnak. Ha szívesen készítesz minél több dolgot TE magad, akkor „háziasítsd” a csokidat is! 🙂 

Mit jelent ez? Nem mindenkinek van gránitlapja, sem csoki temperálója. Nézzük meg, akkor hogyan is dolgozzunk úgy, hogy kiváló minőségű bonbonokat készíthessünk. 

A workshop menete: 

  1. Csokoládé elmélet. Honnan ismered meg a kiváló csokoládét? Milyen eszközök kellenek egy otthoni csokoládé bonbon készítéshez. Erről a bonbon készítés közben folyamatosan beszélgetünk. 
  2. Csokoládé temperálása 
  3. Csokoládé burkok elkészítése
  4. Különleges töltelékekkel a TÖLTÉS elsajátítása pl.tonkababos, sós-karamell, stb. ( 3 féle)
  5. A csokoládé bonbonok elkészítése.
  6. Táblás snack elkészítése 
  7. Díszítés 
  8. Csomagolás 
Hazavitelre kerül kb. 20 db általad elkészített bonbon, 1 csomag táblás csokoládé SNACK formában és rengeteg tudás és tapasztalat elméleti anyag formájában is. ( Ennek értéke 400-450 HUF/ bonbon átlagos áron számolva így összesen amit hazavisztek: 9.000-10.000 HUF értékű csokoládé. )