croissant WORKSHOP

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

workshop rendszeresség

6 hetente 1 alkalommal.

A workshop ára

17.500 Ft/fő március 26-ig

19.500 Ft / fő
Előleg mértéke: 5.000 HUF

Reggelizni és reggelizni járni ma már TRENDI. A városaink teli vannak mennyei REGGELIZŐKKEL. Milyennek képzelnétek el egy hétvégi, amolyan „ráérős” reggelit? Omlett, CROQUE Madame szendvics, narancslé, és elmaradhatatlan CROISSANT. Miért is választjuk a croissant a workshop témájának? Vajas leveles tésztából készül, amely elkészítése otthon egy „macerásnak” gondolt dolog. Hihetetlen azonban mennyiféle módon lehet ízesíteni és mennyivel finomabb, ha TE készíted él

Ezen a workshopon egy élesztős leveles alaptésztát készíthetsz el Orsi segítségével, amelyből édes vagy sós változatot kreálhatsz a jövőben, hiszen határ a csillagos ég! 🙂 Miben lesz más ez mint az „ipari”? 

A jó croissant ismérve a a roppanós, fényes külső és foszlós puha belső. Hisszük, hogy gondoskodással és odafigyeléssel TE tudod megalkotni a TÖKÉLETES croissant! Ehhez segít hozzá a workshop! 

Mi történik a worskhopon: 

1., Bemutatkozás 
2., A receptúra ismertetése, értelmezése az általunk adott recept alapján, Orsi „tolmácsolásában”.
3., Lépésről-lépésre a leveles tészta elkészítése.
4., Pihentetési időben KENYÉRPUDING elkészítése
5., Orsi előre elkészít mindenki számára egy-egy adag tésztát, így a formázást és a töltelék hozzáadását elsajátíthatod, amíg sütésre elkészíted saját mandulás CROISSANT-odat. 
6., Sütés.
7., Közös kóstolás.
Hazavitelre kerül egy adag tészta, amelyből a megfelelő pihentetési idő után otthon elkészítheted saját croissant-jaidat reggelire.