Ázsiai töltött tészták workshop

ázsiai töltött tészták

Következő alkalmak:

TRADiCIONÁLIS ázsiai töltött tészták házilag gőzölve, sütve, főzve

Ez a különleges esemény arra összpontosít, hogy közösen felfedezzük Ázsia legnépszerűbb és legízletesebb tésztakészítményeit, miközben megismerjük a különféle különleges töltelékekben rejlő lehetőségeket. Ázsia szerte számos különféle tésztafajta található, mint például a kínai wonton, a japán gyoza és a hongkongi dimsum. A résztvevők megismerhetik az ázsiai tészták összetevőit, elkészítési technikáikat, és megtanulhatják, hogyan készítsék el őket, miközben felfedezik a kreativitás határait a töltelék összeállításában. Legyetek részesei ennek az izgalmas kulináris utazásnak, ahol a hagyományok és az ízek találkoznak!

Ezen a különleges workshopon kiváló alapanyagokkal dolgozunk és MINDENT házilag készítünk el, íme a menü:

1., Gyoza – Japán népszerű töltött tészta fogása. 
2., DIM SUM – gőzölve sertéshússal töltve. 
3., Szecsuáni chilis olajos WONTON.
4., Ropogós zöldséges serpenyős ázsiai buci. 

Maximum létszám: 8-10 fő. Két-három fős csapatokban történik a fogások elkészítése. 

A főzőest kiegészítő információi: 
1.,Receptek: előre kiküldésre kerül a résztvevők számára.
2.,Alapanyagok: felkészítve várják a résztvevőket. Bevásárló listát/tippeket mellékelünk a receptek mellé.
3.,Szlávy Ági séf segítségével mindenki könnyedén el tudja készíteni a saját ázsiai tésztáját 
4., Érdekességek és inspirációk az ázsiai ételekről, melyet később otthoni főzéseid során is hasznosíthatsz. 

FONTOS! Az elkészült ételeket elfogyaszthatjuk közösen, illetve ami marad azt elvihetitek másnapra. Nagy segítség a számunkra, ha kisebb műanyag dobozokkal készültök. Ha nem az sem baj, természetesen a konyhában készülünk rá, csak óvjuk a természetet apró praktikus dolgokka