Négy tételes Menü
gluténmentes alapanyagokkal
Következő alkalmak:
- IDŐPONT: Ezt a workshopot privát programként kínáljuk. Minimum 6 fő részére tudjuk megszervezni egyeztetett időpontban. Kiváló program lehet kisebb csapatok, leánybúcsúk vagy csak egy jó kis baráti csapat számára!
- HELYSZÍN: SANKO Villeroy&Boch márkabolt és főzőiskola; 1133 Budapest, Váci út 112
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!
workshop redszeresség
6 hetente 1 alkalommal.
A workshop vezetője, oktatója
Szabó Orsi a Sópehely blog tulajdonosa, a Villeroy konyha csapatépítő séfje
Információ, érdeklődés
magnoliakmuhelye@gmail.com Jávor Hajnalka
A workshop ára
14.800 forint / fő.
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft
Hátralék fizetése: 10 nappal a program előtt.
Nincs olyan csapatépítő főzésünk, ahol ne lenne néhány résztvevő gluténérzékeny. Mi azt valljuk: étkezzünk néha gluténtól mentesen. Ehhez a filozófiához szeretnénk Nektek megmutatni néhány olyan fogást, ami klassz,menő és gluténmentes alapanyagokból ugyanolyan ízletes lesz!
Törekedtünk a népszerű ízek mellett arra, hogy ezek a tételek időben is gyorsan elkészíthetőek legyenek. Ez a másik nagyon fontos dolog, hiszen bármilyen törekvésünk van étrendünk megreformálására, szembe kell néznünk azzal, hogy rövid idő alatt elkészíthető legyen!
Harmadik célunk: dolgozzunk „mono” összetevőkkel, azaz ne lisztkeverékekkel. Utóbbival sincsen sok esetben probléma, de könnyebb és költséghatékonyabb egy-egy lisztféleséget beszereznünk és használnunk!
Nagyon sok érdekes információval készül Szabó Orsi séf alapanyagokról és technológiákról. Meg szeretnénk mutatni Nektek, hogy „homemade” pasta, vagy éppen egy finom quiche lorainne elkészítése gyors és egyszerű akkor is, ha nem vagy séf!
A workshopon párokban az alábbi finomságokat fogjuk elkészíteni az elejétől a végéig a következők szerint:
1., Quiche lorainne (sós pite) idény zöldséges változatban: lila hagymalekváros, sült koktélparadicsomos,
spenótos, padlizsános, mángoldos, spárgás.
2., Csirke tikka massala csicseriborsós lepénnyel
3., Gluténmentes friss tészta spenóttal és arrabiata paradicsomos mártással, panchettával
4., Tradicionális csokoládé torta
Hazavitelre kerül mindenből egy kis kóstoló, amit TE készítesz el és természetesen a receptek.
FONTOS! A közös sütés során tejtermékeket, tojást használunk. Azonban téma lesz ezen összetevők helyettesítési lehetősége: arányok és termékek.
Figyelem! Mielőtt döntenél a részvételt illetően, olvasd el COVID előírásunkat itt!