"Az indiai konyha nem csak az ízeket kínálja, hanem egy kulturális utazást is, ahol az étel beszél a történelemről és a hagyományokról. “ (Saanjelev Kapoor indiai séf)
Következő alkalmak:
-
IDŐPONT:
2023 április 20. szombat 14.30 - 17.30 - HELYSZÍN: VILBO Főzőiskola - Villeroy Konyha, 1133 Budapest, Váci út 112. utcai bejárat
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!
workshop rendszeresség:
Havonta
A workshop vezetője, oktatója
Gócs Ágnes A "Hello Curry" blog és Instagarm oldalháziasszonya, az "Ízes élet" korábbi online gasztronómiai oldal újságírója
Információ, érdeklődés
magnoliakmuhelye@gmail.com Jávor Hajnalka
A workshop ára
17.500 Ft (bevezető áron)
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft
Egy hatalmas ország sokszínű konyhája - INdia - világok konyhái workshop
Tarts velünk a vegetáriánus közép-indiai főzős workshopon, ahol az Észak és Dél India ízei találkoznak, és ahol az étel nem csupán táplálék, hanem igazi művészet. Fedezd fel velünk, hogyan főznek egy olyan országban, ahol a szegénység jelen van, de az ízek gazdagsága mindig megmarad. Tanuljuk meg közösen, hogyan játszhatunk az ízekkel és a fűszerekkel, hogy olyan ételeket alkothassunk, melyek egyszerűek, de mégis különlegesen finomak és táplálóak. Csatlakozz hozzánk, és merüljön el a közép-indiai konyha titkaiban, ahol az étel nemcsak élet, hanem egy valódi művészeti kifejezés is.
Amivel kínálunk, hogy közösen ráhangolódjunk a főzésre: rózsavizes limonádé
Menü egyes tételei:
Masoor dal / Vöröslencse leves
Aloo matar / Zöldborsós krumplifőzelék
Csapáti / A legegyszerűbb lepénykenyér
Onion pakora / Ropogós hagyma snack
Chutney / Izzasztó almadzsem
Gajar Halawa / Répapuding