Indiai zöldség szimfónia – MUMBAI ízei

"Az indiai konyha nem csak az ízeket kínálja, hanem egy kulturális utazást is, ahol az étel beszél a történelemről és a hagyományokról. “ (Saanjelev Kapoor indiai séf)

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

A workshop vezetője, oktatója

Gócs Ágnes A "Hello Curry" blog és Instagarm oldalháziasszonya, az "Ízes élet" korábbi online gasztronómiai oldal újságírója

A workshop ára

17.500 Ft (bevezető áron)
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

Egy hatalmas ország sokszínű konyhája - INdia - világok konyhái workshop

Tarts velünk a vegetáriánus közép-indiai főzős workshopon, ahol az Észak és Dél India ízei találkoznak, és ahol az étel nem csupán táplálék, hanem igazi művészet. Fedezd fel velünk, hogyan főznek egy olyan országban, ahol a szegénység jelen van, de az ízek gazdagsága mindig megmarad. Tanuljuk meg közösen, hogyan játszhatunk az ízekkel és a fűszerekkel, hogy olyan ételeket alkothassunk, melyek egyszerűek,  de mégis különlegesen finomak és táplálóak. Csatlakozz hozzánk, és merüljön el a közép-indiai konyha titkaiban, ahol az étel nemcsak élet, hanem egy valódi művészeti kifejezés is.

Amivel kínálunk, hogy közösen ráhangolódjunk a főzésre: rózsavizes limonádé

Menü egyes tételei:

Masoor dal / Vöröslencse leves

Aloo matar / Zöldborsós krumplifőzelék

Csapáti / A legegyszerűbb lepénykenyér

Onion pakora / Ropogós hagyma snack  

Chutney / Izzasztó almadzsem

Gajar Halawa / Répapuding