Indiai workshop „spicy chicken” – Delhi színei

"Az indiai konyha egy olyan művészet, amelyben a fűszerek a paletta, az ízek a színek, és az étel az alkotás."

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

A workshop vezetője, oktatója

Gócs Ágnes A "Hello Curry" blog és Instagarm oldalháziasszonya, az "Ízes élet" korábbi online gasztronómiai oldal újságírója

A workshop ára

19.500 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

Egy hatalmas ország sokszínű konyhája - INdia - világok konyhái worskhop

Üdvözölünk mindenkit ezen az izgalmas indiai tematikájú gasztronómiai (főzős) workshopon! Jöjj el velünk a kulináris utazásra, mely során felfedezzük India gazdag és sokszínű konyháját. Lépjünk be az ízek és fűszerek varázslatos világába, miközben többek között a híres indiai vajas csirke elkészítésének titkaiba is beavatunk Benneteket. Ahol a zöldségek és fűszerek egyszerre táncolnak az ízlelőbimbókon, ott érezhetjük igazán, hogy India valóban az ízek és kultúrák találkozásának csodálatos helye. Gyerünk hát, induljon velünk ez a kulináris kaland, mely India sokszínűségét hozza el az asztalotokra!
Minden kedves indiai konyha szerelmesét rózsavizes limonádéval köszöntjük és után készítjük el közösen a hat tételből álló a „Delhi színei” Észak-India ihlette menüsort, melyet együtt elfogyaszt a csapat, miközben Ági / Hello Curry blog háziasszonya mesél India gasztronómiájáról. Tartsatok velünk!

Menü egyes tételei:

Murg Makhani /Indiai vajas csirke – a különböző ízvilágok összehangolása

Naan / A lepénykenyerek királya – egy egyszerű és gyors lepénykenyér elkészítése

Chicken pakora / Ropogós bundázott csirke – mitől lesz valóban ropogós

Laccha Pyaaz / Lilahagyma saláta

Raita / joghurtos saláta

Csirke tikka – csirke különleges fűszerezéssel nyárson (csak mert jön a grill szezon) 

A „mártogatós” és csatni ebből kétfélét készítünk: szilvás-kókuszos és zölfűszeres joghurtos