"Az indiai konyha egy olyan művészet, amelyben a fűszerek a paletta, az ízek a színek, és az étel az alkotás."
Következő alkalmak:
-
IDŐPONT:
2024.április 20. szombat 10.00-14.00 - HELYSZÍN: VILBO Főzőiskola - Villeroy Konyha, 1133 Budapest, Váci út 112. utcai bejárat
-
IDŐPONT:
2024.május 21. kedd 18.00-21.00 - HELYSZÍN: VILBO Főzőiskola - Villeroy Konyha, 1133 Budapest, Váci út 112. utcai bejárat
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!
workshop rendszeresség:
Havonta
A workshop vezetője, oktatója
Gócs Ágnes A "Hello Curry" blog és Instagarm oldalháziasszonya, az "Ízes élet" korábbi online gasztronómiai oldal újságírója
Információ, érdeklődés
magnoliakmuhelye@gmail.com Jávor Hajnalka
A workshop ára
19.500 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft
Egy hatalmas ország sokszínű konyhája - INdia - világok konyhái worskhop
Üdvözölünk mindenkit ezen az izgalmas indiai tematikájú gasztronómiai (főzős) workshopon! Jöjj el velünk a kulináris utazásra, mely során felfedezzük India gazdag és sokszínű konyháját. Lépjünk be az ízek és fűszerek varázslatos világába, miközben többek között a híres indiai vajas csirke elkészítésének titkaiba is beavatunk Benneteket. Ahol a zöldségek és fűszerek egyszerre táncolnak az ízlelőbimbókon, ott érezhetjük igazán, hogy India valóban az ízek és kultúrák találkozásának csodálatos helye. Gyerünk hát, induljon velünk ez a kulináris kaland, mely India sokszínűségét hozza el az asztalotokra!
Minden kedves indiai konyha szerelmesét rózsavizes limonádéval köszöntjük és után készítjük el közösen a hat tételből álló a „Delhi színei” Észak-India ihlette menüsort, melyet együtt elfogyaszt a csapat, miközben Ági / Hello Curry blog háziasszonya mesél India gasztronómiájáról. Tartsatok velünk!
Menü egyes tételei:
Murg Makhani /Indiai vajas csirke – a különböző ízvilágok összehangolása
Naan / A lepénykenyerek királya – egy egyszerű és gyors lepénykenyér elkészítése
Chicken pakora / Ropogós bundázott csirke – mitől lesz valóban ropogós
Laccha Pyaaz / Lilahagyma saláta
Raita / joghurtos saláta
Csirke tikka – csirke különleges fűszerezéssel nyárson (csak mert jön a grill szezon)
A „mártogatós” és csatni ebből kétfélét készítünk: szilvás-kókuszos és zölfűszeres joghurtos