mindent a spárgáról
Következő alkalmak:
- IDŐPONT: 2024 május 15. szerda 18.00-21.00
- HELYSZÍN: Magnóliák Műhelye_SANKO Villeroy&Boch márkabolt és főzőiskola; 1133 Budapest, Váci út 112
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!
Workshop létszáma
Minimum 7 fő maximum 12 fő
A workshop vezetője, oktatója
Szabó Orsi a Sópehely blog tulajdonosa, a Magnóliák konyha csapatépítő séfje
Információ, érdeklődés
magnoliakmuhelye@gmail.com Jávor Hajnalka
A workshop ára
18.500 forint / fő.
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft
Miért éppen a SPÁRGA? Egy igen emblematikus zöldsége a késői tavasznak. Kétféle változatban szerezhető be: zöld és fehér. Mi a különbség? Hogyan tudjuk sokféle módon elkészíteni?
Spárga minden magára valamit is adó étterem étlapján szerepel. A háztartásokban vajjal lesütve, köretként vagy grillezve kerül általában tálalásra. Minél igényesebb helyeken fordulunk meg a SPÁRGA alapú fogások hihetetlen színes egyveleget mutatnak.Ezért is gondoljuk, időszerű egyszerű, de otthon könnyen elkészíthető, inspiráló recepteket közösen egy munka utáni kikapcsolódás után elkészíteni és elfogyasztani.
A workshop menete:
Bemutatkozás – Orsi ismerteti a recepteket és egyes összetevőket átfogóbban.
Elkészítésre kerül:
1.,Fehér spárga hollandi mártással
2.,Selymes SPÁRGA (fehér) krémleves kecskesajttal, tökmaggal
3.,Házi tagliatelle tészta grillezett spárgával (zöld) , fokhagymával aszalt paradicsommal, kemény olasz sajttal 4.,Vendégváró sós PITE (kézzel gyúrt alappal) spárgával ( zöld), baconnal pikáns tejszínes mártással
Kiegészítés: alkoholmentes italok, kávé, tea és 1 pohár bor, melyet a vacsorához kínálunk.
Egyes tételeket 2-3 fő készít el közösen. Hívd el a barátokat, családot és dolgozzatok együtt! Ha társasággal érkeztek a vacsorált szeparáltan, külön asztaloknál el tudjátok közösen fogyasztani.
Célunk, hogy minél többféle fogást el tudjatok készíteni ezzel az ízletes igazi tavaszi zöldség mindkét fajtájával.