mindent a spárgáról

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

Workshop létszáma

Minimum 7 fő maximum 12 fő

A workshop vezetője, oktatója

Szabó Orsi a Sópehely blog tulajdonosa, a Magnóliák konyha csapatépítő séfje

A workshop ára

18.500 forint / fő.
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

Miért éppen a SPÁRGA? Egy igen emblematikus zöldsége a késői tavasznak. Kétféle változatban szerezhető be: zöld és fehér. Mi a különbség? Hogyan tudjuk sokféle módon elkészíteni? 

Spárga minden magára valamit is adó étterem étlapján szerepel. A háztartásokban vajjal lesütve, köretként vagy grillezve kerül általában tálalásra. Minél igényesebb helyeken fordulunk meg a SPÁRGA alapú fogások hihetetlen színes egyveleget mutatnak.Ezért is gondoljuk, időszerű egyszerű, de otthon könnyen elkészíthető, inspiráló recepteket közösen egy munka utáni kikapcsolódás után elkészíteni és elfogyasztani. 

A workshop menete:  

Bemutatkozás – Orsi ismerteti a recepteket és egyes összetevőket átfogóbban. 

Elkészítésre kerül: 
1.,Fehér spárga hollandi mártással 
2.,Selymes SPÁRGA (fehér)  krémleves kecskesajttal, tökmaggal  
3.,Házi tagliatelle tészta grillezett spárgával (zöld) , fokhagymával aszalt paradicsommal, kemény olasz sajttal 4.,Vendégváró sós PITE (kézzel gyúrt alappal) spárgával ( zöld), baconnal pikáns tejszínes mártással  

Kiegészítés: alkoholmentes italok, kávé, tea és 1 pohár bor, melyet a vacsorához kínálunk. 

Egyes tételeket 2-3 fő készít el közösen. Hívd el a barátokat, családot és dolgozzatok együtt! Ha társasággal érkeztek a vacsorált szeparáltan, külön asztaloknál el tudjátok közösen fogyasztani. 

Célunk, hogy minél többféle fogást el tudjatok készíteni ezzel az ízletes igazi tavaszi zöldség mindkét fajtájával.