csokoládés babka és kuglóf workshop
Következő alkalmak:
-
IDŐPONT: 2024.május 14.kedd 18.00-21.00
- HELYSZÍN: VILBO Villeroy&Boch bemutató terem és főzőiskola; 1133 Budapest, Váci út 112
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!
Létszám
Minimum 6 fő maximum 12 fő.
A workshop vezetője, oktatója
Szabó Orsolya A csapatépítő főzések séfje és a Sópehely blog vezetője
Információ, érdeklődés
magnoliakmuhelye@gmail.com Jávor Hajnalka
A workshop ára
18.500 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft
A kelt tészták készítése egy izgalmas művelet a konyhában. Ha az alapokkal tisztába kerül egy háziasszony ( vagy háziúr) akkor számtalan édes péksütemény elkészítése a jövőben nem lesz akadály. Mi itt a Magnóliák Műhelyében úgy gondoljuk egy csokoládés BABKA és a kuglóf elkészítésének a megismerése jelenthet alapot a résztvevők számára.
Arra gondoltunk azonban, ameddig a kelt tészákban az élesztő dolgozik, tanuljuk meg elkészíteni a franciák népszerű vendégváró sós pitéjét a Quiche lorainne-t szezonális ízesítésben például tavasszal spenóttal, nyáron sült paradicsommal, mindig amit a szezon ad nekünk!
Minden workshop során Orsi rengeteg hasznos információval fog Benneteket ellátni. Amit közösen Szabó Orsolya séffel a résztvevők elkészítenek:
1., Hagyományos recept alapján csokoládés BABKA elkészítése egyénileg. Minden résztvevő 1 darabot készít.
2., Kuglóf aszalványokkal sütve – közösen készíti a csapat 2-3 nagyot – létszámtól függően.
4., Quiche lorainne spenóttal, különleges hegyi sajttal sütve – közösen készíti a csapat – létszámtól függően 2-3 darabot.
A receptek a résztvevők számára online kiküldésre kerülnek.