csokoládés babka és kuglóf workshop

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

Létszám

Minimum 6 fő maximum 12 fő.

A workshop vezetője, oktatója

Szabó Orsolya A csapatépítő főzések séfje és a Sópehely blog vezetője

A workshop ára

18.500 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

A kelt tészták készítése egy izgalmas művelet a konyhában. Ha az alapokkal tisztába kerül egy háziasszony ( vagy háziúr) akkor számtalan édes péksütemény elkészítése a jövőben nem lesz akadály. Mi itt a Magnóliák Műhelyében úgy gondoljuk egy csokoládés BABKA  és a kuglóf elkészítésének a megismerése jelenthet alapot a résztvevők számára. 
Arra gondoltunk azonban, ameddig a kelt tészákban az élesztő dolgozik, tanuljuk meg elkészíteni a franciák népszerű vendégváró sós pitéjét a Quiche lorainne-t szezonális ízesítésben például tavasszal spenóttal, nyáron sült paradicsommal, mindig amit a szezon ad nekünk!  

Minden workshop során Orsi rengeteg hasznos információval fog Benneteket ellátni. Amit közösen Szabó Orsolya séffel a résztvevők elkészítenek:

1., Hagyományos recept alapján csokoládés BABKA elkészítése egyénileg. Minden résztvevő 1 darabot készít.
2., Kuglóf aszalványokkal sütve – közösen készíti a csapat 2-3 nagyot – létszámtól függően. 
4., Quiche lorainne spenóttal, különleges hegyi sajttal sütve – közösen készíti a csapat – létszámtól függően 2-3 darabot. 

A receptek a résztvevők számára online kiküldésre kerülnek.