Kovászolt kenyér csapatépítő workshop

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

Helyszín

Villeroy & Boch Konyha 1133 Budapest, Váci út 112.
www.saltnpepper.hu

Információ, érdeklődés

e-mail: magnoliakmuhelye@gmail.com

Kovász vagy élesztő? Mi a különbség?

Ezen a workshopon megismerhetitek a kovász adta lehetőségeket, és hogy hogyan készül, hogyan kell etetni és nevelni. A workshop végén egy szakajtónyi kenyér tésztával tértek haza, amit a tanultak alapján otthon megsüthettek, így a másnapi reggelit egy igazán finom és friss kenyér társaságában tölthetitek. 

A Kovászolt Kenyér Csapatépítőnkön a csapatok különféle kovásszal készült finomságokat készítenek, mint pizza és brownie, melyet helyben fogyaszthatnak el, míg a fehér kenyeret elvitelre készíthetik.
 
  • A workshop időtartama: 3 óra.
  • Oktató: Heiszler Olivér
Árak:
  • 120.000FT/ 10fő
  • 11.300FT/ 11-15fő
*A workshop ára tartalmazz: alkoholmentes italokat és 2 üveg bor (fehér, rosé)*

Workshopunk mellett, az alábbi plusz szolgáltatások vehetők igénybe:

  • 2 fogásos vacsora elfogyasztása workshop előtt/után. – 48.000 FT / csapat / 10 főig
  • 3 féle apró szendvics (bruschetták) + alkohol mentes italok, illetve 2 üveg bor (fehér, rosé) – 36.000 FT /csapat /10 főig
  • Korlátlan alkoholmentes italok fogyasztása + 2 üveg bor (fehér, rosé) – 10.000 FT /csapat/10 főig

 

Nagyobb létszám esetén (10+) kérd egyedi ajánlatainkat!