Kovászolt kenyér csapatépítő workshop
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!
Helyszín
Villeroy & Boch Konyha
1133 Budapest, Váci út 112.
www.saltnpepper.hu
Információ, érdeklődés
e-mail: magnoliakmuhelye@gmail.com
Kovász vagy élesztő? Mi a különbség?
Ezen a workshopon megismerhetitek a kovász adta lehetőségeket, és hogy hogyan készül, hogyan kell etetni és nevelni. A workshop végén egy szakajtónyi kenyér tésztával tértek haza, amit a tanultak alapján otthon megsüthettek, így a másnapi reggelit egy igazán finom és friss kenyér társaságában tölthetitek.
A Kovászolt Kenyér Csapatépítőnkön a csapatok különféle kovásszal készült finomságokat készítenek, mint pizza és brownie, melyet helyben fogyaszthatnak el, míg a fehér kenyeret elvitelre készíthetik.
- A workshop időtartama: 3 óra.
- Oktató: Heiszler Olivér
Árak:
- 120.000FT/ 10fő
- 11.300FT/ 11-15fő
*A workshop ára tartalmazz: alkoholmentes italokat és 2 üveg bor (fehér, rosé)*
Workshopunk mellett, az alábbi plusz szolgáltatások vehetők igénybe:
- 2 fogásos vacsora elfogyasztása workshop előtt/után. – 48.000 FT / csapat / 10 főig
- 3 féle apró szendvics (bruschetták) + alkohol mentes italok, illetve 2 üveg bor (fehér, rosé) – 36.000 FT /csapat /10 főig
- Korlátlan alkoholmentes italok fogyasztása + 2 üveg bor (fehér, rosé) – 10.000 FT /csapat/10 főig
Nagyobb létszám esetén (10+) kérd egyedi ajánlatainkat!