Különleges PITE sütés alapjai

pite sütés alapjai

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

workshop redszeresség

Havonta 1 alkalommal.

a workshop koordinátora:

Gömbölyű Brigi Home of the pie ötletgazdája.

A workshop ára

10.900 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

Három féle pitét fogunk elkészíteni Veled közösen:

  • Egy nagy mérető forralt bor ihletésű szilvás pite bemutató jelleggel Magyarország pitéje verseny 2017.
  • Sós karamellás-panna cotta mini pite – ennek a tésztáját Brigi elősüti Nektek, és a kétféle tölteléket fogtok elkészíteni hozzá.
  • Barackos-mandulakrémes (frangipan) mini pite – ezt teljes egészében Ti készítitek el.
FONTOS! A receptúrák, amelyekkel dolgozunk a workshopon, használhatóak más gyümölcsökkel is. Ez némi változást ugyan hozhat az arányokban, de rá fogsz érezni, mert Brigi minden “titkot” elárul!  Pitét sütni egy szemlélet, kreativitás, kémia és pazar illatokEzt mind el tudod sajátítani ebben a néhány órában! 
 
Alapanyagok tekintetében körbejárjuk mi is az, ami egy jó minőségű pitébe kerüljön! 
Dolgozunk isteni vajakkal, házi tojással, mandulaliszttel, selymes tejszínekkel. 
Néhány fontos részlet, melyről biztosan hallani fogsz: 
  • Hogyan “húzzon be” a panna cotta krém , és milyen keményítő az, ami igazán jó és hogyan használjuk professzionálisan! 
  • Mit csinálj, ha a tésztád kőkeményre pihent a hűtőben, hogyan tudod gyorsan gyúrhatóvá tenni. 
  • Milyen formákkal érdemes sütni és miért éppen azokkal! 
  • A design elemeket hogyan tudod elkészíteni és úgy felhelyezni a még nyers PITÉDRE, hogy valóban csodaszép legyen megsülve is! 

Nem tudok Nektek illatokat ITT megjeleníteni, de nekem nagyon hangulatos, otthon illat volt az egész workshop alatt!  

Szeretettel ajánlom Nektek Gömbölyű Brigi/Home of the pie tulajdonosának ajánlóját a workshophoz:

“Talán most kezdted, talán már egy ideje sütsz, valahogy mégsem sikerül úgy elkészíteni a süteményt, ahogy a recept fotója mutatja, az okát pedig nem tudod.A sütés kémia. És geometria. Stílusok, ízek, formák  végtelen lehetőségei.  A legfontosabb viszont, hogy szívből, szeretettel tedd, stressz nélkül. Próbálom minden eddigi tudásom átadni Neked, hogy otthoni körülmények között is csodás pitéket tudj készíteni. Imádok elmerülni a texturákban, tejesen kikapcsol az alkotás öröme. Egyszerű alapanyagok és eszközök, csak Te kellesz hozzá és a lelkesedésed! A kurzuson mindent átveszünk a sütőformától elkezdve, a sütődön át, az alapanyagok pontos típusáig. Ez az alapkurzus olyan tudást ad, amit kedvedre variálhatsz otthon a különböző gyümölcsökkel, krémekkel, és semmilyen extra alapanyagra, vagy eszközre nincs szükség. Ígérem, hogy bátran neki mersz majd állni legyél akár kezdő, akár haladó.

A nagyot felvágjuk, és ott helyben megesszük, a kicsiket pedig hazavihetitek.

Sok szeretettel várlak!  Home of the pie” 

FONTOS! Az oldalon szereplő FOTÓKAT Brigi / Home of the pie készítette!