ŐSZI SÜTEMÉNY KÉSZÍTŐ WORKSHOP

Következő alkalmak:

van még hely!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

A workshop vezetője, oktatója

Háfra Katalin, a Bolka Bonbon vezető cukrásza

A workshop ára

10.900 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

NE MARADJUNK ÉDESSÉG NÉLKÜL: TARTOK ÉS POHÁRKRÉM A NYÁR JEGYÉBEN!

FONTOS! A nyitó kép BOLKA BONBON / Kata által készített mini TARTOK! Valami ilyesmit szeretnénk készíteni! 

Nyár sem maradhat édesség nélkül. Télen előszeretettel készítünk kézműves csoki bonbonokat. Finomak és csodaszépek. Fényesek és a különböző formák, a csoki színe együtt valami varázslatos. Amikor készen vannak a résztvevők és elkészülnek és dobozokba kerülnek az apró BONBONOK  – sokszor csak csodáljuk és gyönyörködünk bennük. ( Persze lehet azért, mert ekkora már a csapat kóstolgatott és kóstolgatott..) Első BONBON workshopunk szeptemberben lesz. Erről többet itt találsz! 

Szóval NYÁR. Ha édesség akkor könnyed tészta, gyümölcsök és azért egy kis csoki is legyen benne, ha már a CSOKIMESTERÜNK Kata / Bolka koordinálja a workshopot. 
Tanakodtunk: könnyed tészta és gyümölcs ???? LEGYENEK A TARTOK! Nagyon izgalmas változatokat lehet belőle készíteni. Tésztája omlós – FRANCIA azaz isteni vajjal készül. Tölteléke? Talán a TARTE TATIN a legismertebb, az izgalmas almatorta ( hiszen fordítva készítjük ) . DE most az alábbi töltelékekkel fogjuk elkészíteni: 

  1. CSOKIS tart díszítve
  2. Idény GYÜMÖLCSÖS tart – díszíteni nem nagyon kell, hiszen a gyümölcsök most olyan változatos színekben vannak a piacon, hogy az önmagában csodaszép! 
  3. Legyen egy kis OLASZ életérzés: LEMON tart

Gratiszként készül el MUSZKOVADO morzsás túrós-idényzöldséges POHÁRKRÉM. ( A sütést nem igénylő édességek világába is elkalandozunk így! ) 

NÉGYFÉLE sütivel mehettek haza és inspirációt kaptok a TARTOK világához. A workshop után minden bulira más-más sütvel állhatsz “elő” pedig valójában az alapja ugyanaz!