NEMZETEK TÖLTÖTT TÉSZTÁI WORSKHOP

Következő alkalmak:

van még hely!

ÉLET A TORTELLININ TÚL: SAMOSA, PELMENYINI, KNÉDLI ÉS HAR GROW.

Töltött tészták.. Mi is jut mindenki eszébe? Hát persze a TORTELLINI. Pedig mint ahogy sok-sok finomság – minden nemzetnek szinte megvan a maga: 
TÖLTÖTT tésztája. 

Fontos szempont volt számunkra, hogy a FŐZŐEST folyamán különböző technológiákkal készítsük el a tésztákat, így az alábbiakat fogjuk megtanulni 
elkészíteni: 

OROSZ húsos pelmenyini 
INDIAI zöldséges samosa 
KINAI -har gow garnélás batyu 
Ráadásként – desszertnek: 
CSEH mini áfonyás knédli 

A worskhop menete: 
Ismerkedés a séffel, bemutatkozás, receptek ismertetése 
Egyes tételek elkészítése 2 fős csapatokban – közben nagyon sok fontos információ egyes ételekről, lehetséges ételkombinációkról, alapanyagokról és 
beszerzési forrásokról. 
Köszösen kóstolunk – aki nem tudja a ráeső részt a helyszínen elfogyasztani CSOMAGOLUNK! 

Tiétek a receptek és az élmények. Ezeken az estéken sok hasonló gondolkodású résztvevő szokott összejönni így az interaktivitásból adódoan igazi 
GASZTRO bulik szoktak kialakulni a Salt’n Pepper főzősuli konyhájában!