Nemzetek Töltött Tésztái Workshop

NEMZETEK TÖLTÖTT TÉSZTÁI WORSKHOP

Következő alkalmak:

ÉLET A TORTELLININ TÚL: Gyoza, Pirog, húsosbatyu

Egy workshop tematikájába raktunk össze NÉGY nemzetiség töltött tésztáit. Egy nagyon tevékeny főzőest, hiszen apró részletekeig sajátítjuk el az elkészítést közösen. Sok titokra derül fény, pl. hogyan érdemes dolgozni a gyömbérrel, fűszerek – a kiapadhatatlan téma. Szlávy Ági séf, aki a világot járja és sokat kóstol autentikusan elkészítet ételeket több mint 15 éve aktív a gasztronómiában. Tarts velünk ha nyitott vagy új ízekre, szeretnéd ezt mindennapi ételsoraidba is beépíteni. 

Fontos szempont volt számunkra, hogy a FŐZŐEST folyamán különböző technológiákkal készítsük el a tésztákat, így az alábbiakat fogjuk megtanulni elkészíteni: 

  • Japán gyoza, zöldséggel töltve
  • Lengyel pirog, “ruskie” módra
  • Török bárányhúsos batyu 
  • Ráadásként – desszertnek: 
  • MAGYAR szilvás gombóc  

A worskhop menete: 
Ismerkedés a séffel, bemutatkozás, receptek ismertetése 
Egyes tételek elkészítése 2 fős csapatokban – közben nagyon sok fontos információ egyes ételekről, lehetséges ételkombinációkról, alapanyagokról és beszerzési forrásokról. 
Közösen kóstolunk – aki nem tudja a ráeső részt a helyszínen elfogyasztani CSOMAGOLUNK! 

Tiétek a receptek és az élmények. Ezeken az estéken sok hasonló gondolkodású résztvevő szokott összejönni így az interaktivitásból adódoan igazi GASZTRO bulik szoktak kialakulni a Salt’n Pepper főzősuli konyhájában! 

Figyelem! Mielőtt döntenél a részvételt illetően, olvasd el COVID előírásunkat itt