Különleges PITE sütés 2.

pite sütés 2

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

workshop redszeresség

Havonta 1 alkalommal.

a workshop koordinátora:

Gömbölyű Brigi Home of the pie ötletgazdája.

A workshop ára

10.900 Ft 

Ha már ez a második PITE worskhopod nálunk, akkor a kedvezményes ár: 9.000 HUF
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

Két féle pitét fogunk elkészíteni:

  • Egy nagy mérőjű Citromos pitét habcsók díszítéssel, kicsit extra kifejezéssel Lemon curd pite meringue habbal. A lemon curd önmagában is felhasználható, akár kalácsra is kenheted reggelente, mindamellett csodás gasztroajándék kis csatos üvegbe töltve. EZT TELJESEN A RÉSZTVEVŐK készítik el és viszik haza piteformában. ( Ha még nincsen mi is be tudunk szerezni Neked, de a visszaigazolásban a résztvevőknek elküldjük, hogy milyen piteforma a javasolt.)
  • Mini rákóczi túrós pitét, aminek a tésztáját elősütve kapják a résztvevők. A túrós töltelék, a barack coulis(püré) szépen belehelyezve és a hab a tetejére kerül, hogy minden sütés után is mutatós legyen!

Ahogy láthatod a habcsókot kétféleképpen kerül elkészítésre, egyrészt a citromos pitére  kiszárított formában(hosszabban eltartható habcsók), másrészt puha formában a rákóczi túrós pite tetejére. Kétféle különböző tésztát készítünk el a két pitéhez. Kétféle habcsók + kétféle pite tészta, mindez sok hasznos információval fűszerezve! Technikai érdekességek tekintetében habzsák kezelés. Töltelékek betöltése úgy, hogy a pite sütés után ne csak finom, hanem SZÉP is legyen! 

Játék az alapanyagokkal! Sok érdekes inspiráció hangzik el, hogy egyes alapanyag cserével még milyen pitéket készíthetsz! 

“A sütés kémia. És geometria. Fizika is. Stílusok, ízek, formák  végtelen lehetőségei.  A legfontosabb viszont, hogy szívből, szeretettel tedd, stressz nélkül.
Próbálom minden eddigi tudásom átadni Neked, hogy otthoni körülmények között is csodás pitéket tudj készíteni. Imádok elmerülni a texturákban, tejesen kikapcsol az alkotás öröme A kurzuson mindent átveszünk az alapanyagok pontos típusáig, de azt is, hogy mit csinálj ha nincs hőmérőd . Ez a kurzus olyan tudást ad, amivel biztosan neki mersz majd állni a saját konyhádban is, önmagad, családod vagy barátaid örömére.

Sok szeretettel várlak!  Home of the pie”

FONTOS! Az oldalon szereplő FOTÓKAT Brigi / Home of the pie készítette!