Kalligráfia Workshop

KALLIGRÁFIA Workshop

Következő alkalmak:

Kalligráfia az írás szerelmeseinek

Ezen a workshopon a hagyományos kalligráfia alapjaira kapnak a résztvevőink rálátást. Európában ismert hagyományos alapokkal rendelkező kalligráfiai írásmód egyike az ITALIC. Kötött szabályrendszer szerint íródnak az egyes betűk és az összekötésnek is meg van a módja pontosan. Ezért a tanulás módszere nagyban hasonlít a workshop során ahhoz, ahogyan kisiskolások tanulják a betűvetést. Igazi elmélyült alkotásra lesz lehetőség a karikák rajzolásától – a szövegek megírásáig.   

Nagyon sokféle eszközzel lehetséges kalligrafikus betűket rajzolni. Oktatón készülni fog a csapat számára nagyon sokféle tollal, hogy rálátásuk legyen a résztvevőknek, hogy a jövőben mi mindent tudnak további gyakorlásaik során kipróbálni, használni. 

A workshop ára tartalmazza: 1 tollszárat + egy tollhegyet. 

Workshop menete:

  • Betűk gyakorlása a megadott stílusban ABC szerint ( alapbetűtípus: italic ) 
  • Saját név leírásának gyakorlása. 
  • A tanult és begyakorolt betűk összekötésének gyakorlása egyszerű szövegekben.
  • Különböző filcekkel ( ecset, vágott hegyű, stb.)  írás elsajátítása, gyakorlás. 
  • Néhány új, a modern kalligráfiához sorolható betűtípusok megismerése.  
  • FONTOS!!!! Ha már jártál nálunk, de szeretnél gyakorolni, úgy minden workshop utolsó 3 órájára várunk szeretettel, hogy el tudd mélyíteni tudásodat. 

Ennek a gyakorló órának a részvételi díja: 4.000 forint / alkalom. KÉRÜNK ALUL a JELENTKEZÉS -nél jelentkezz be és válaszd GYAKORLÓ ÓRA – DÁTUMMAL!!!! 

FONTOS! Ha a modern kalligráfia és grafikai elemek elsajátítása lehet érdekes számodra, akkor nézd meg ezt a workshopunkat is! 

Figyelem! Mielőtt döntenél a részvételt illetően, olvasd el COVID előírásunkat itt