Kalligráfia Workshop

KALLIGRÁFIA Workshop

Következő alkalmak:

Kalligráfia csak azért mert egyszerűen írni jó!

Laikusoknak és szakmabelieket egyaránt várunk! 

Napjainkban egyre népszerűbb a kézzel vezetett határidőnapló,  a kézzel megírt üdvözlőkártyák, mindenféle utinaplók készítése. Az egyik legdivatosabb a Bullet Journal (Nickname: BUJO néven is olvashatsz róla – ami túlmutat már egy kis írogatáson, egy tudatos időkezelés eszköze lett. Elkészítéséhez: szép grafikai/rajzos elemek mellet, logikai sorrend kitalálása és nem utolsó sorban a szépen íves betűk megformálása elengedhetetlen. Hihetetlen gyönyörű dolgokat találtok akár az Instagramon vagy egyes Facebook csoportokban. 

Nagyon népszerű a kalligráfia, sokan dekorálnak ma már napi szinten ecsetfilccel, rajzolgatás és az írás. Érdemes elmélyedni egy kicsit milyen eszközt hogyan használunk. A workshop ára tartalmazza: 1 tollszárat + egy tollhegyet. 

Workshop menete:

  1. Betűk gyakorlása a megadott stílusban ABC szerint ( alapbetűtípus: italic ) 
  2. Saját név leírásának gyakorlása. 
  3. A tanult és begyakorolt betűk összekötésének gyakorlása egyszerű szövegekben.
  4. Különböző filcekkel ( ecset, vágott hegyű, stb.)  írás elsajátítása, gyakorlás. 
  5. Néhány új, a modern kalligráfiához sorolható betűtípusok megismerése. 
  6. Rajzolási alapok grafikai szemmel. 
  7. Dekorációs szöveg elészítése. 

FONTOS!!!! Ha már jártál nálunk, de szeretnél gyakorolni, úgy minden workshop utolsó 3 órájára várunk szeretettel, hogy el tudd mélyíteni tudásodat. 
Ennek a gyakorló órának a részvételi díja: 4.000 forint / alkalom. KÉRÜNK ALUL a JELENTKEZÉS -nél jelentkezz be és válaszd GYAKORLÓ ÓRA – DÁTUMMAL!!!! 

 

Újdonság!

Jelentkezz most ELŐLEG fizetés NÉLKÜL. 

Végső döntést 15 nappal a program előtt kell meghoznod és a jelentkezési lapon kiválasztottak alapján a teljes összeget/előleget befizetni.