KALLIGRÁFIA WORKSHOP

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

workshop redszeresség

Workshop havi rendszerességgel kerül megrendezésre októbertől áprilisig.

A workshop ára

17.500 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

Kalligráfia csak azért mert egyszerűen írni jó!

Laikusoknak és szakmabelieket egyaránt várunk! 

Megismert betűtípus: “italic hand ” . 

A workshop ára tartalmazza: 1 tollszárat + egy tollhegyet és egy kis üveg íráshoz való keveréket, hogy otthon azonnal gyakorolni tudd az elsajátított technikát! Továbbiakban szintén az otthoni gyakorláshoz hasznos anyagokat küldünk el online a résztvevők számára. 

Workshop menete:

  1. Betűk gyakorlása a megadott stílusban ABC szerint
  2. Saját név leírásának gyakorlása. 
  3. A tanult és begyakorolt betűk összekötésének gyakorlása egyszerű szövegekben

Legyünk őszinték, a mindennapokban egyáltalán nem vagy csak alig írunk kézzel. Elszoktunk tőle éppen ezért felfigyelünk egy KÉZZEL megírt meghívóra, egy jókívánság kártyára, étteremben található fali leriratokra satöbbi. Sokan félünk is már kézzel írni, hiszen nem tudunk szépen – vagy sosem tudtunk, vagy már elfelejtettünk.
A worskhop során technikákat sajátítanak el a résztvevők Szilvitől, megtanuljuk az eszköz helyes használatát és képet kaptok a kalligráfiáról, mint művészeti ágról. Nagyon érdekes dolog, hogy a résztvevőként úgy nekiugrik az ember ennek az “egyszerű” dolognak, hiszen írni már megtanultunk az iskolában és egyszercsak látunk egy szép feliratot és rájövünk, hogy lám, ha ritkán írunk is mennyire csúnyán. 

FONTOS!!!! Ha már jártál nálunk, de szeretnél gyakorolni, úgy minden workshop utolsó 3 órájára várunk szeretettel, hogy el tudd mélyíteni tudásodat. 
Ennek a gyakorló órának a részvételi díja: 4.000 forint / alkalom. KÉRÜNK ALUL a JELENTKEZÉS -nél jelentkezz be és válaszd GYAKORLÓ ÓRA – DÁTUMMAL!!!! 

Vannak résztvevők, akik dekoráció készítéssel foglalkoznak, vagy olyan céllal érkeznek hozzánk, hogy egy rendezvényhez kötődve szeretnének mindenféle kártyákat elkészíteni. Ez külön élmény a számunkra, mert nagyon célzottan, az apró részletekről is mesél Szilvi, hiszen számtalan ilyen jellegű munkát készített már el. 
Szilvi munkáit láthatjátok városszerte számtalan étterem, kávézó és egyéb kereskedelmi egységek krétafalain.
Továbbiakban filmek díszleteiben és rendezvények helyszínein is számtalan “Szilvi” írás tűnik fel. 🙂