Grillezzünk pácok és mártások

Következő alkalmak:

Nyár, tűz és jó társaság! Kültéren sütni ezer módon lehet. Kemencében, különböző grilleken. Grillek a legegyszerűbb úti grilltől a különleges tojásokig. Működési elveik különböznek, de egy célunk van minden esetben, hogy fergeteges fogások készüljenek! Mi most segítünk eligazodni az húsok és a fűszerek világában, hiszen fontos, hogy porhanyós és ízletes legyen. Néhány kiegészítő mártás pedig, hogy elkápráztasd a környezetedet!  

A gasztronómiában a grillezés “tudománya” egy különálló AKADÉMIA. Kezdve a parázs “elkészítésétől” , a húsok előkészítésén át, a megfelelő grilleszköz kiválasztásáig. Hihetetlen módon el lehet veszni benne, mi lehet az optimális? Mivel jobb és milyen húst sütni? Salátán kívül mit tegyünk még az asztalra?  

Workshopunk célja: ismeretet szerezzünk a pácolás, a hús előkészítés területén és különleges mártások elsajátításával színesíteni tudjuk a közös étkezést. 

FONTOS! A húsokat bepácolva, és a mártásokat dobozban hazavinni, lehet otthon egy jó grillezéssel folytatni, a hétvégén! 

Amit el fogunk készíteni: 

  • Thai csirke stay – hozzá egy pikáns mogyoró mártással 
  • Marokkói bárány köfte – harissával 
  • Jamaicai jerk szűz – salsaval 
  • Barbeque mártás 
  • Chimichurri  

Újdonság!

Jelentkezz most ELŐLEG fizetés NÉLKÜL. 

Végső döntést 15 nappal a program előtt kell meghoznod és a jelentkezési lapon kiválasztottak alapján a teljes összeget/előleget befizetni.