Festőműhely élmények az absztrakt világban

Következő alkalmak:

Várunk szeretettel!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

workshop redszeresség

Workshop 5-6 hetente kerül megrenedzésre.

A workshop vezetője, oktatója

Püspök Anita festőművész

A workshop ára

13.000 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

Első worskhop témája : a jégvirágok

Régóta szeretnék egy worskhopot, ahol képeket festhetnek a résztvevők. A “másolós” worskhopok igen népszerűek, de én magam idegenkedem tőle. Kerestem a népszerűségének az okát, amely szerintem abban rejlik, hogy egyre nagyobb igény van arra, hogy környezetünkben saját alkotások jelenjenek meg. Lehet ez fotó, vagy egy saját készítésű dekoráció. 

Akrillal való festés is biztosan volt benne a fejembe, hiszen a cél a Magnóliában mindig egy olyan program létrehozása, amely: szórakoztat, sikerélményt ad és nem kell hozzá előképzettség. Az absztrakt művészeti kifejezésmód, az ecset nélküli festés és festék maga segíti az alkotó munkáját, hogy egyedit és különlegeset tudjon létrehozni.  

Anitával még csak röviden találkoztam, de a találkozónk abszolút meggyőzött róla, hogy ha már van egy ilyen elképezelésem jó lenne együtt megpróbálni. Nagyon sok éve Anita képzőművész, folyamatosan képzi magát és tart worskhopokat. Róla egy nagyon érdekes interjút itt olvashatsz: https://bit.ly/2RucPlA. 

Gyakorlati részletek a worskhopról:

Az első worskhop témája mindenképpen a virágok lenne. Arra gondoltunk kicsit tematikát is rakjunk bele. Mivel mindenképpen természetközeli szemléletet szeretnénk, így jött aktuálisan ez a téma. A worskhop elején Anita ráhangolja a csapatot a festésre. Lesznek elkészült munkák, sok-sok inspirációt segítő fotók. 

A worskhopon elsősorban ecset nélkül szeretnénk alkotni, így elsajátíthatják a résztvevők a FESTŐKÉS használatát. 

A virágok egy 40x40cm -es festővászonra kerülnek, ezen mutatnak nagyon attraktívan, majd lehet mutatós eleme az általad választott környezetben. 

Anita festéktárháza nagyon gazdag, a téli színvilág kicsit meghatározható ugyan, de ebben alkotói szabadságot kap az alkotó, azaz nagyon sokféle szín közül fogtok tudni választani. 

Az oldalon található fotókat Anitától kaptam, de további képeket a bal oldalon Anita nevére kattintva megtekinthettek az ő oldalán. Keressétek őt Facebookon és Instagramon is .