Borsószem Királykisasszony - SZEGEDI KATALIN ILLUSZTRÁCIÓS WORSKHOP

Következő alkalmak:

  • IDŐPONT: 2019.február.09. szombat - 10:00-16:00
  • HELYSZÍN: Szegedi Katalin Műterme és otthona, Göd - pontos címet a jelentkezőknek elküldjük

van még hely!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

workshop redszeresség

Workshop november-március között 3 havi rendszerességgel kerül megrendezésre.

A workshop ára

12.500 Ft tagokgnak
15.000 Ft nem tagoknak
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

Maximum résztvevő szám: 15 fő. 

Andersen: Borsószem királykisasszony  

Nagyon kedvenc meséim egyike. Konkrétan emlékszem rá – pedig nem ma volt – kértem Anyukámat, hogy újra és újra mesélje el. Egy “pörgős” mese, számomra nagyon is elképzelhető szereplőkkel és egy olyan csattanóval, amiért a mese közepétől mindig drukkoltam. Ő legyen a királyfi választottja! Miért? Nem tudom, de nagyon szerettem, hogy csuromvizesen érkezett, bárki lehetett volna és bárkinek is hitték. Tetszik benne a trükk, ahogy bizonyosságot szereznek a Leány kilétéről. Tetszik, hogy átment a “vizsgán”. Bebizonyosodott, ő bizony egy igazi Hercegkisasszony. Emlékeztek hogyan derült ez ki? Emlékeztek a mesére? 


Egy kis csavart került az eddigi megszokott worskhopok menetébe.

Egy olyan mesét fogunk illusztrálni, amelyre Katának is eddig mindössze egy képe készült. Hivatalosan nem jelent meg sehol.Így TI, akik részt fogtok venni a worskhopon közösen gondolkodhattok a mesén, melyhez inspirációt: Kata egyetlen képe a témában és a mese maga fog biztosítani a számotokra! 


A MESE felolvasásakor– melyet Kata szokott a résztvevők számára ráhangolódásként mesélni – kigondoljátok, melyik része a mesének az, melyhez illusztrációt fogtok készíteni. Megtervezitek és ahogy az lenni szokott: Kata segítségével, sok kacattal, papírral, festékekkel teli asztalokról elkezditek összerakni a saját ILLUSZTRÁCIÓTOKAT. Folyamatos segítséget kaptok a megvalósításhoz technikákban, anyag- és eszközhasználatban.


Technikák
Nem mennék most végig, de Kata számtalan általa használatos trükköket mutatott meg eddigi worskhopokon:leginkább különleges felületek létrehozására. Ezekből fogunk feleleveníteni olyanokat, melyeket TI résztvevők használtok ahhoz, hogy a TI Borsószem Királykiasszonyotok “színre” lépjen. Alkotásotok úgy valósuljon meg, ahogy TI szeretnétek! 

 

Az a tapasztalat, TI akik alkotni érkeztek: ismeritek már Szegedi Kata munkáinak nagyrészét. Az elkészült alkotások tükrözik a TI személyiségeteket és a hatást, melyet Kata illusztrációi gyakoroltak rátok. 

 

Szegedi Kata és Férje Ali szeretettel várja a csapatot a szokott vendégszeretettel: kis falatokkal érkezéskor és egy közös ebéddel. Hiszen jó munkához, vidám hangulathoz jól jön egy közös ebéd kikapcsolódásképpen. FONTOS! Ez a worskhop FELNŐTT résztvevők számára kerül szervezésre. Korhatár: 16 év!

Workshop menete:

  1. Megérkezés – reggeli.
  2. Szegedi Kata felolvas a résztvevőknek, beszélgetés.
  3. Alkotás: Különlgeses “SzegediKatás” technikák, a könyvben található képalkotó megoldások ismertetése.
    Tervezés és alkotás: személyre szabott folyamatos “asszisztenciával” Kata által. 
  4. Egy szuper ebéd együtt!
  5. Délutáni abszolút kikapcsolódós alkotás. ( Hiszen ekkora már biztosan mindenki a saját meséjében él.) 

Mindeközben szuper zenei háttér… Ahogy már ezt megszokhattátok! 

FONTOS! 

Ha már jártál nálunk egy éven belül 2 alkalommal, akkor a TE részvételi díjad: 12.500 forint.