Savanyúság és Lekvár Készítő Workshop

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

workshop redszeresség

Workshop havi rendszerességgel kerül megrendezésre októbertől áprilisig.

A workshop ára

11. 800 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

Légy mestere a befőzésnek!

Miért pont a SAVANYÚSÁG?

Bátran merem kijelenteni, hogy többségünk szívesen fogyaszt a nagyobb/kisebb ételekhez savanyúságokat, melyekből a nyerő általában a csemege uborka, a cékla és az almapaprika. Abban is majdnem biztos vagyok, hogy ezeket az otthonunkhoz legközelebbi kiskereskedésben vásároljuk meg.

De vajon tudjuk-e, hogy ezekben mennyi tartósítószer, esetenként színezék rejlik?

Aki evett már saját készítésű savanyúságot, az tudja, hogy nincs annál jobb, hiszen az ízek jóval intenzívebbek bolti társaikénál és még a saját ízlésünkhöz is tudjuk igazítani őket.

Workshopunk alkalmával belekostólhattok az IGAZI Savanyúságokba, mint:

  • Ukrán paradicsomos befőtt
  • Lengyel savanyított cékla
  • Gyors köményes savanyú káposzta répával

De persze ennyi savanyúság mellett, az édes lekvárok sem maradhatnak el:

  • Marcipános baracklevár
  • Levendulás baracklekvár
  • Gyömbéres kardamonos baracklekvár

A workshop végén mindenki 6 kis befőttel megy haza + a receptúrákkal, melyeket írásban kaptok meg.

Várunk szeretettel!