Átgondolt ruhatár - kollekció tervezés

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

A workshop vezetője, oktatója

Szöllősy Anna iparművész /tanár

A worskhop költsége:

14.500 forint. Előleg: 5.000 forint.

Tudatos vásárlás alapja a tervezés és az átgondolt ruhatár kialakítása.

Évek óta számtalan média felület foglalkozik a divat fenntarthatóvá tételének fontosságával. A vásárlási szokásaid a szükségleteidet fedik le, vagy néha azért felhalmozol? Szerintem mindenki, én magam is veszek sok olyan darabot, melyek nem lesznek fő alkotóelemei – még szezonálisan sem – a mindennapi viseletemnek. A divat az, ami azért sokunknak fontos! Hány alkalommal veszünk el a túlkínálat forgatagában, mert nem gondoljuk végig, hogy pontosan mit is akarunk? 

Ez a workshop a TE kedvenc ruhadarabod köré fog épülni! Hogyan?  Hozd magaddal azt az EGY kedvenc ruhadarabodat, melyben jól érzed magad, melyet heti rendszerességgel viselsz, melyben bizony zsebeltél már be dicséreteket. ( Ez lehet egy egyszerű fehér ing, egy farmer, egy blúz, egy sál vagy bármi.)

  • Szöllősy Anna iparművész segítségével ehhez az alapdarabhoz tervezed meg a 9-12 darabból álló capsula kollekciódat. Ennek az alapruhatárnak a célja, hogy lásd, elég néhány jól kiválasztott ruhadarab és bármikor alkalomhoz illően meg tudsz jelenni! ( Változatosan, egyedien és igényesen.)
  • Sokféle eszköz és technika bemutatásra kerül, melyből TE választod ki a legjobbat, amely segít a tervezés papíron való megjelenítésében. 
  • Közös beszélgetés lesz Annával arról, miért fontos az igényes és ésszerű, ugyanakkor pénztárcabarát kollekció kialakítása itt, a 21.század elején, életünk ezen időszakában.   

A tervezés sablonok felhasználásával, rajzolással vagy kollázs készítésével (moodboard) történik. Semmilyen előképzettséget nem igényel! 
 

Bízunk benne, egy a számodra is érdekes gondolatokkal és papíron egy új “gardróbbal” leszel gazdagabb ezután a közös szombati alkotás után! 

Figyelem! Mielőtt döntenél a részvételt illetően, olvasd el COVID előírásunkat itt