Alaplé és mártás Workshop

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

workshop redszeresség

Workshop havi rendszerességgel kerül megrendezésre októbertől áprilisig.

A workshop ára

10.000 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

Sajátítsd el az ALAPOKAT!

Workshopunk célja, hogy megtanítsuk nektek az különféle alaplevek elkészítését, hogy TE is úgy mozogj a konyhában, mint egy profi. Sokunk az egyszerűség kedvéért a boltban vásárolható leveskockát választja, pedig nagyon kevés dologgal tudjuk igazán feldobni az otthon készült ételek minőségét, mint azzal, hogy elkezdünk rendszeresen alaplével dolgozni.

“Piríts meg egy kis csontot, zöldséget, tedd egy nagy fazékba, és engedd fel vízzel. Alaplé nélkül nem nagyon érdemes élni”. – Anthony Bourdain

“egy jó alaplével minden étel minden étel sokkal tartalmasabbá, ízletesebbé tehető” – Litauszky Zsolt

 Miket készítünk a Workshopon?

  • szárnyas alaplét,
  • zöldséges alaplét,
  • barna alaplét,
  • illetve említésre kerül a jól ismert halalaplé.
És persze az alaplevekből ínycsíklandó mártásokat is készítünk:
 
  • Besamel, Sajtmártás és Gratin mártás,
  • Hollandi, Remulád és Tatár mártás
  • Barna, Tokaji és Burgundi mártás
 A workshop végén a receptúrák mellett, többféle mártással térhettek haza.