Téli savanyúság és lekvár Workshop

Következő alkalmak:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

workshop redszeresség

Workshop havi rendszerességgel kerül megrendezésre októbertől áprilisig.

A workshop ára

11.900 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5000 Ft

Amit ma elthetsz, ne halszd holnapra!

Na de télen savanyítani? Lehetséges!

Hallotattok a fermentálásról? Ha még nem akkor engedjétek meg, hogy bemutatssam.

A fermentálást sokan savanytításként fordítanak, pedig ez nem igazán jó kifejezés rá. Ugyanis ezzel nem igazán csak savanyítunk, hanem egy kis sóságott, csípősséget kölcsönzünk a zöldségnek. Tehát a fermentálás inkább erjesztés. 

Na de jön a legfontosabb kérdés, hogy mi mindent készítünk el a workshop alatt:

  • Sütőtökös-almás-aszalt sárgabarackos chutney
  • Fűszeres édes-savanyú narancs
  • Sárgarépás káposzta saláta
  • Reszelt cékla saláta tormával
  • és Hagymalekvár
A workshop végén garantált, hogy mind a 10 újatokat megnyaljátok, illetve, hogy elsajátítjátok a savanyítás minden csínyát-bínyát.