GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Nézd végig a listát, biztosan választ kapsz a kérdéseidre. Ha mégsem, akkor írj.

Aktuális időpontok minden esetben vannak fent a honlapon, de minden workshopnál a bal oldali sávban megtalálható milyen rendszerességgel kerül megrendezésre. Példa: ha most május 22.-én lesz egy workshop és azt írjuk ott 6-8 hetente , akkor legrosszabb esetben július 22.-ig megrendezésre kerül a következő. Pontos időpont még nem ismert, ha nincsen fent az időpontok ablakban. 

Mindenesetben érdemes a jelentkezési formulát kitölteni, mert ott derül ki pontosan, hogy van-e még hely. Amennyiben nincsen, és elküldöd a részünkre a jelentkezést így is, akkor várólistára kerül fel a jelentkezésed. Amennyiben a workshop létszáma változik azonnal értesíteni fogunk. 

A workshopok leírását igyekszünk a teljesség igényével szerkeszteni. Ha kell valamit magatokkal hozni igyekszünk már ott is feltüntetni. AZONBAN a workshop előtt néhány nappal küldünk a résztvevők számára egy emlékeztető e-mailt küldünk, melyben még egszer a fontos tudnivalókat összefoglaljuk. 

Harmonika tartalom

Jelentkezz Workshopjainkra

Egy Műhely – ahol minden megtörténhet, amire talán nem is gondolsz, hogy hiányzik az életedből. Rengeteg különböző workshop közül válogathatsz.

Újdonság!

Jelentkezz most ELŐLEG fizetés NÉLKÜL. 

Végső döntést 15 nappal a program előtt kell meghoznod és a jelentkezési lapon kiválasztottak alapján a teljes összeget/előleget befizetni.