Privát partik

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS​

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

Helyszín

Salt'n Pepper Főzőiskola 1133 Budapest, Váci út 112.
www.saltnpepper.hu

Ha nem szeretnél egy bulit valami okból otthon szervezni, akkor gondolj főzőiskolánkra!

A főzőiskola egy 120-130 négyzetméteres stúdió, mely egy nagy konyha részből – 4 főzőegységgel és 4 sütővel – és egy BISTRO részből (ami egy szuper nappalinak van berendezve asztalokkal, székekkel, TV-vel, kivetítővel és hifi-vel, kanapékkal) áll. Befogadó képessége: 25-30 fő.

Ha közös FÖZÉSBEN gondolkodik a család vagy a baráti társaság, akkor az alábbi programok esetében lehet az SNP konyha szolgáltatása érdekes a számotokra:

  • Leánybúcsú (kreatív workshopokkal is kiegészíthető)
  • Születésnap
  • Legénybúcsú
  • Családi összejövetel

EGYEDI AJÁNLATAINK TARTALMAZNAK:

  1. Nemzetközi konyha menüsorait 4 féle változatban. Érdemes átgondolni ajánlatkérés során, hogy az ünnepelt számára mi lehet izgalmas: pl. Egy ország konyhája, egy különleges alapanyag csoport (pl. halak) vagy éppen valamely bonyolultabbnak vélt étel közös elkészítése.
  2. Költségeket privát rendezvény esetében 8.000 forint/fő –től vannak kalkulálva.
    Minimum díj: 100.000 forint/10 főig. (Ez 20 fő esetében 2-3 átlagos kiválasztott fogással kalkulálva, korlátlan alkoholmenetes ital fogyasztással.) A kalkulációt a résztvevőszám és a kiválasztott menüsor határozza meg.

FONTOS! Árajánlat kérés előtt érdemes a leendő résztvevőkkel az erre szánt keretösszeget tisztázni. Egy főzőiskola ára némileg magasabb lehet, mint egy éttermi menü ára. De nyilván jellegében más program, hiszen CSAK A RÉSZTVEVŐK vannak, amely egy, izgalmas közös élmény alapja lehet. Arra is van lehetőség, hogy ha a csapat számára van egy elképzelt keretösszeg, akkor igyekszünk ehhez ajánlatot készíteni.