ÖTVÖS worskhop a PONT galériában KACATOK header image

ÖTVÖS worskhop a PONT galériában KACATOK

Hírlevélfeliratkozás:
A hírlevelünkre való feliratkozáshoz
kattints ide!
Időpont:
2017-10-28 10:00
Időtartam: 4 óra
Helyszín:
PONT Galéria
1056 Budapest, Molnár utca 29.
A workshop ára:
21.800 Ft
Előleg a regisztrációhoz: 5.000 Ft
A workshop vezetője, oktatója:
Szilvi és Helga
Információ, érdeklődés:
+36 30 552 1971
Jávor Hajnalka
Jelentkezési és lemondási feltételek:

Több olyan megkeresés érkezik a Galériába, hogy van egy aprócska kis EMLÉKE valakinek és szeretné, ha ez egy ÉKSZER készülne úgy, hogy ez valahogyan belekerülne. Vagy ez lenne MAGA az ékszer. Érdekes dolog ez a tárgyakhoz fűződő viszonyunk. Én magam nem ápolok kapcsolatokat " velük " csak néhány nagyon APRÓ emlékkel: kavicsikkal, csiga/kagyló maradványokkal és persze azokkal, amelyeket a Leányom készített nekem, de ez a NÉHÁNY nagyon-nagyon fontos nekem!  Ezért nagyon boldog voltam amikor a PONT galériás Leányok előálltak az alábbi worskhop téma javaslattal: 

"Ha régóta őrizgeted a fiókban az utazásaid során talált apró emlékeket: cserépdarabkát, kagylót, kavicsot, most itt az alkalom, hogy méltó helyre kerüljön: készíts belőle ékszert! Különleges nyakéked dísze lehet a zsebedben őrizgetett uszadékfa, csak fűzd fel és gondold tovább ezüsttel! Egy egyszerű kőhöz is lehet izgalmas foglalatot készíteni vagy kiegészíteni drágakövekkel. Adj új értelmet apró kincsednek, tedd szokatlan megvilágításba, a végeredmény egyedi és megismételhetetlen lesz! A megunt medálod, párját vesztett fülbevalód felhasználásával új ékszert is készíthetsz, ha továbbgondolod, nemes anyagokkal egészíted ki azt. Medálból gyűrű, fülbevalóból karkötő, rengeteg lehetőség, hogy újra hordható, szerethető ékszered legyen. " 
( Pont Galéria - Szilvi&Helga) 

Előzetes koncultáció (amikor együtt terveztek és megismered a GALÉRIA eszközeit, hogy a worskhop csak az alkotásé legyen) 1 órában az alábbi időpontokban lehetséges:
( A választott időpontot a jelentkezés során a megjegyzés rublikába jegyezd be a számunkra!) 
2017 október 24 kedd 10.00/11.00/12.00
2017 október 25 szerda 13.00/14.00/15.00
2017 október 26 csütörtök 16.00/17.00/18.00

Mivel fogunk dolgozni? Domborítás, kalapácsolás, fűrészelés, hengerelés. Minden eszközzel és technológiával  ami a megvalósításhoz szükséges! 

A workshop költsége tartalmaz 10g-ra EZÜST nemesfém alapanyagot.  
Ez az ezüst mennyiség egy nagyobb medál, egy divatos nagy ezüst gyűrű elkészítésére is elegendő! 

Milyen innovatív ötletek kerültek bele a workshop tematikájába és miért tartjuk különlegesnek? 
Maximum 5-6 fős azaz kis létszámú csapattal dolgozik két ötvös irányításával. Hisszük, hogy valódi tudást átadni csak így lehetséges. 
x Minden résztvevő egyénileg rendelkezni fog munkaállomással, eszközökkel. 
x A worskhopon EZÜST ékszer készül, hogy megtapasztalhassák a résztvevők a nemesfém varázslatos tulajdonságait! 
x Az előzetes személyre szabott konzultáció - Tapasztalataink szerint egy-egy workshop lényeges "időrabló" eleme a tervezés, melyet elhagyni nem szabad (hiszen nagyon fontos), azonban a valós alkotói folyamattól veszi el az időt. Az a célunk, hogy a 4 órás szombati workshop során a résztvevők már csak a megvalósításra koncentráljanak. Így ez a GRÁTISZ alkalomlehetőséget biztosít az eszközök megismerésére, a ráhangolódásra és a tervezésre. 

 


További workshop ajánlataink