Főoldal

HirlevélSzeretnél idejében értesülni a Magnóliák Műhelyének workshopjairól? Újdonságok, meglepetések és hírek hetente egy alkalommal.

Köszönöm, ha feliratkozol hirlevelünkre itt:

.
 

Bútorfestésről FÜGEDI Mónival / Fügedi factory alkotójával

PDFNyomtatásE-mail
14536745 635768439936038_139288_oJelentkezés az alábbi link kitöltésével: https://goo.gl/n009Sj

Ha ajándékba szeretnéd az alábbi linket töltsd ki: https://goo.gl/19cktU 
Érdeklődés: Hajni +36 30 552 1971. 
Jelentkezési és lemondási feltételeket itt találod!

Workshop tervezett napja és ideje:
2017 február 18 szombat  10.00-14.00
Biatorbágyon 
Nemiskacat Látványműhely / BIATORBÁGY 
Biatorbágy, Csillag utca 7.

FIGYELEM! Móni többféle worskhopot tart országszerte. Abban más ez a program, hogy az új fekete  ANNIE Sloan viasszal történő különleges felület kialakítását mutatja meg Móni. Ehhez használni fogják a résztvevők Annie Sloan VIASZ ecsetét. Egy tematikájában kicsit más, azonban anyag- és eszközhasználatban egy professzionális worskhop tematika állt össze most két alkalommal! 

Workshop vezetője:
 14585839 636668313179384_2049146268_o
Fügedi Mónika a Fügedi factory tulajdonosa, bútorfestő.
"Fügedi Mónika vagyok,több,mint 20 éve festek bútorokat,a hozzám legközelebb álló stílus,az old world. Azonban nem vagyok elkötelezve egyik iránt sem,de kétségtelen,hogy textúrált felületek,a rétegek és színek váltják ki belőlem azt az érzést,hogy alkotok. A folyamatos fejlődést keresem,kísérletező típus vagyok. Olyan régen festek,azt hiszem most jött el az idő,hogy kibújjak az ecsetem mögül és átadjam azt,amit az évek alatt megtapasztaltam a bútorfestés kapcsán."

Eszközöket és festékeket :
Az Annie Sloan festékek forgamazója Nemiskacat Kft. biztosítja a számunkra. 

A program tematikája: texturált, rétegelt felületek kialakítása Annie Sloan Chalk Paint™ festékkel és viasszal.

A worskhopra olyan bútorfestőket várunk, akik már festettek bútort, de keresik a kihívásokat. Technikákat és textúra kialakításokat, színekkel való játékot tanulhatjátok meg ezen a napon egy speciális anyaggal. Móni nagyon egyedi stílust képvisel a bútorfestésben és a worskhop során elmondja elméletben azokat a technológiákat, melyeket alkalmaz. Ezt utána minden résztvevő egyenként az ő "asszisztálásával" elkészíti, hogy az elhangzottak rögzüljenek. Lesz lehetőség az "eszmecserére" , fotókal és kérdésekkel érdemes készülni! 

Részvételi költség: 16.900 Ft/fő 
A teljes regisztráció 50% befizetésével történik!
1-1
 

 

Minden jog fentartva  - 2011 - Magnóliák műhelye                                                                                                                                                                info@magnoliak.hu Impresszum